folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sanal Pos (Datastar.Com.Tr)

Sanal Pos (Datastar.Com.Tr)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugün bir yerden modem aldım ve kredi kartımla ödeme yaptım. adam datastar.com.tr'nin bayisiymiş. kredi kartımı verdiğimde datastar.com.tr ye bayi girişi yapıp, kredi kartı numaramı falan yazıp, öyle aldı ödemeyi. önce pos makinesi yok mu dedim, bu sanal pos dedi.yazıcıdan ödemenin çıktısını verdi vs. neyse sonuçta benim içime kurt düştü. bu adam yazdı oraya kredi kartı numaramı falan. sonuçta şifre falan olmadan direkt ürün alabiliyor. ileride bir yamuk çıkar mı ki ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugax bunu yazdı:
    -----------------------------

bugün bir yerden modem aldım ve kredi kartımla ödeme yaptım. adam datastar.com.tr'nin bayisiymiş. kredi kartımı verdiğimde datastar.com.tr ye bayi girişi yapıp, kredi kartı numaramı falan yazıp, öyle aldı ödemeyi. önce pos makinesi yok mu dedim, bu sanal pos dedi.yazıcıdan ödemenin çıktısını verdi vs. neyse sonuçta benim içime kurt düştü. bu adam yazdı oraya kredi kartı numaramı falan. sonuçta şifre falan olmadan direkt ürün alabiliyor. ileride bir yamuk çıkar mı ki ?

Hocam aynısını bizde kullanıyoruz İçin Rahat olsun

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

teşekkürler =) rahatladı biraz içim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

en kötü print screenle yazdığı bilgileri kaydeder. veya otomatik form tanılamayla. bence bankaya başvur değiştir bu hataya tekrar düşme..

Tamamen orda kartı giren görevlinin elinde.. veya girdiği bilgisayardaki bi keylogger bütün ccleri alabilir..

anlattığın gibiyse eğer

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

en kötü print screenle yazdığı bilgileri kaydeder. veya otomatik form tanılamayla. bence bankaya başvur değiştir bu hataya tekrar düşme..

Tamamen orda kartı giren görevlinin elinde.. veya girdiği bilgisayardaki bi keylogger bütün ccleri alabilir..

anlattığın gibiyse eğer

adam haklı beyler bence çooooooook saçma bişey.gerçek posu olmayan bi yerde cc kullanmayın.yarın vaktim olursa cc ve internetten alışverişle ilgili dokuman yazıcam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

bugax bunu yazdı:

teşekkürler =) rahatladı biraz içim.

bence hemen için rahatlamasın (:

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bu sanal pos mail order sistemi karşındaki firma köklü bişey değilse aynı kart bilgilerinden yüklü miktarda çekim yapar buda sana ekmek yol su olarak geri döner dikkatli ol

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

aynı şey gittigidiyor sahibinden vs için geçerli deil daha ?

onlarda bilgiler şifrelenerek alınıyor die biliyorum ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Kimseye Kredi Kartı Numaranızı vermeyiniz. .exe dosyalarını virüs taraması yaptıktan sonra kurunuz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

yasin_55 bunu yazdı:

aynı şey gittigidiyor sahibinden vs için geçerli deil daha ?

onlarda bilgiler şifrelenerek alınıyor die biliyorum ?

hocam burda korkucağın şey site tarafındaki güvenlik problemi değil kullanıcı hatası. adamın eline veriyosun kartını bilgilerine erişebilir.ekranın capsını alır yazarken sen gittikten sonra çeker adamın sütüne kalmış :)

not: internet subesi kullanıyorsanız kartınızı internetten alışverişe kapayın subeden. internetten av. yapıcaksanızda girer açarsınız

Toplam Hit: 1590 Toplam Mesaj: 10