folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sanal Pos Hakkında Bilgisi Olanlar ?



Sanal Pos Hakkında Bilgisi Olanlar ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2007
    Erkek

    Web sitemden sanal pos ile satış yapmak istiyorum,müşterilerin kart bilgilerini elle girip miktarı falan kendim yazıp çeksem de olur tek isteğim müşterilerinin bilgilerini girip parayı çekebilmek,arkadaşıma sorduğumda pos cihazı olan bi tanıdıkla birlikte bankaya git onun üzerinden kullan falan dedi bilen varsa yardım edebilirmi ne yapmam gerkeiyor ? 


    yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc3
    pc3's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Kasım/2003
    Erkek
    sanal pos u kullana bilmen için vergiye tabi olman gerekiyor.vergi levhan ile bankaya başvuruyosun banka senin sitenin teste tutuyor.açıkları varsa düzeltmen gereken yerleri söylüyor.aşamalardan geçtikten sonra sana kullanıcı adı ve şifre veriyor.bu bilgilerle ister site üzerinden kullanıcı kartıyla alışveriş yapıyor ister sanal pos sahibi kart bilgileriyle kendi çekilecek rakamı girip işlemi bitiriyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek

    vergi levhanla bankaya başvurursun gerisi kolay çok güzeş kaliteli açıkları olmayan alışveriş siteleri var hemde ucretsiz onlardan birine entegre edersin olur biter. sanal posu alman için bankanın bazı istekleri olacak mesela bir ssl sertifikası alman gerekecek en başta


    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2007
    Erkek

    kendi adına alıcaksan vergiye tabi olman gerekiyo. ve yeni şirketlere sanal pos vermeleri çok çok az bi ihtimal verirler de hesapta blokeli bir şekilde 1000 tl isteyebilirler ama tanıdık varsa müdür filan o zaman iş başka. benm şube müdürü bi tanıdıgımızın akrabası idi. o halde bile en az 2 haftada cıktı. tanıdık araya sokman lazım yada sağlam bir şirket referans olacak.

Toplam Hit: 834 Toplam Mesaj: 4