Sanal Pos Hakkında Bilgisi Olanlar ?
-
Web sitemden sanal pos ile satış yapmak istiyorum,müşterilerin kart bilgilerini elle girip miktarı falan kendim yazıp çeksem de olur tek isteğim müşterilerinin bilgilerini girip parayı çekebilmek,arkadaşıma sorduğumda pos cihazı olan bi tanıdıkla birlikte bankaya git onun üzerinden kullan falan dedi bilen varsa yardım edebilirmi ne yapmam gerkeiyor ?
-
sanal pos u kullana bilmen için vergiye tabi olman gerekiyor.vergi levhan ile bankaya başvuruyosun banka senin sitenin teste tutuyor.açıkları varsa düzeltmen gereken yerleri söylüyor.aşamalardan geçtikten sonra sana kullanıcı adı ve şifre veriyor.bu bilgilerle ister site üzerinden kullanıcı kartıyla alışveriş yapıyor ister sanal pos sahibi kart bilgileriyle kendi çekilecek rakamı girip işlemi bitiriyor.
-
vergi levhanla bankaya başvurursun gerisi kolay çok güzeş kaliteli açıkları olmayan alışveriş siteleri var hemde ucretsiz onlardan birine entegre edersin olur biter. sanal posu alman için bankanın bazı istekleri olacak mesela bir ssl sertifikası alman gerekecek en başta
-
kendi adına alıcaksan vergiye tabi olman gerekiyo. ve yeni şirketlere sanal pos vermeleri çok çok az bi ihtimal verirler de hesapta blokeli bir şekilde 1000 tl isteyebilirler ama tanıdık varsa müdür filan o zaman iş başka. benm şube müdürü bi tanıdıgımızın akrabası idi. o halde bile en az 2 haftada cıktı. tanıdık araya sokman lazım yada sağlam bir şirket referans olacak.
