Sanal Ticaret Hakkındaki Görüşleriniz
-
https://www.sermayesizticaret.com bu adresi bir haber sitesinde gördüm. böyle bir şey olabilirmi olursa ne kadar güvenli görüşlerinizi bekliyorum
-
Zekice bir iş düşünce. Adamların tutturma olanağı reklamı güzel yaparlarsa çok yüksek. Beğendim vallah.
-
Hali hazırda var olan ama bu iş kolu için kampanya yayınlamıyor diyecek kadar az ürün yayınlayan bir privateshopping firmasının bu kol için çalışmalarını olduğunu duymuştum. Gayet mantıklı bir kol eğer ki düzgün ilerletilebilirse. Ama bu sitede bana güven vermedi
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------
Hali hazırda var olan ama bu iş kolu için kampanya yayınlamıyor diyecek kadar az ürün yayınlayan bir privateshopping firmasının bu kol için çalışmalarını olduğunu duymuştum. Gayet mantıklı bir kol eğer ki düzgün ilerletilebilirse. Ama bu sitede bana güven vermedi
-----------------------------sermayesizticaret.com mu güven vermedi. bu işe girmeyi düşünüyordum güven vermediyse vaz geçerim
-
şimdi ben sana Türkçesini anlatayım kısa ve öz
senin üzerine şirket kuralım milleti dolandırıp kaçalımın Türkçesi :)
niye domaini kendileri almıyo? :) vereyim 20 lira şu domaini bana al de bakalım ne diyo :D
-
sanal ya da reel herbalife dan başka tek bi frmaya güwenmem aman hocam araştırmadan iyicene girme böyle şeylere
-
Site fazla gayri resmi geldi bana nedense :)
Bu arada bu nedir ya :D :
BİZ SİZİN YERİNİZDE OLSAK BABANIZA BENİM İÇİN BU ŞARTLAR İLE BUNLARI YAPARMISINIZ DİYE SORMAZDIK.
-
site sahiplerini ve referanslarimi biliyorum fiyatlari cok asiri yüksek bu işi türkiyede en iyi sebil bilgisayar yapiyor oda basta 1000 tl sonrada her ay 100 tl aliyor o yüzden okse ticaretin işine girseniz daha dogru olur bu firma tam bi hikaye boyle bişey var ama kar etmeniz mümkün dahi değil hatta imkansiz firmayida sahiplerinide biliyorum
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------şimdi ben sana Türkçesini anlatayım kısa ve öz
senin üzerine şirket kuralım milleti dolandırıp kaçalımın Türkçesi :)
niye domaini kendileri almıyo? :) vereyim 20 lira şu domaini bana al de bakalım ne diyo :D
-----------------------------
Hemen söylücem valla bakalım cevapları ne olacak -
hepinize teşekkür ediyorum . domain olayını hiç düşünmemiştim