Sanal Windows Kurmak
-
S.a Müridler oynadığım oyun için bot var ama lattop'u bot açıkken kullanamıyorum işlem yaptırmıyor. Ben diyorumki sanal windows kursam orada nox player ve bot u ayarlasam orjinal windows a geçinde çalışmaya devam eder mi durur mu ?
-
Çalışmaya devam eder. PC kaldırabilecekse 2 ayrı sistemi aynı anda çalıştırmayı yapabilirsin. Oyun oynamak sıkıntı olabilir ama sanal makinada.
-
Windows 10 kullanıyorsanız 1903 güncellemesini kurun. Windows sanbox özelliği ile sanal windows 10 kullanabilirsiniz. Botu açıp alta indirirsiniz çalışır öyle.
-
Zamanında aynısını yapmıştım. Clash of Clans açıp açık bırakırdım. Online olduğum için kimse saldıramazdı. Sonradan online olmaya limit getirdiler o sistem patladı.
-
Sanal in icinde sanal nox nasil calisacak oda virtualbox oda sanal sanalin icinde sanal android calismaz
-
DesertSun bunu yazdı
Sanal in icinde sanal nox nasil calisacak oda virtualbox oda sanal sanalin icinde sanal android calismaz
inception..
hocam sanal pc'de nox neden çalışmasın ki. kim ne diyebilir ki nox çalışmak istese
-
NoktaliVirgul bunu yazdıDesertSun bunu yazdı
inception..
hocam sanal pc'de nox neden çalışmasın ki. kim ne diyebilir ki nox çalışmak istese
:D