Sanalpazar Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

Bu sanalpazar hakkında merak ettigim bi kaç husus var daha önce alışveriş yapan bilen cevaplarsa çok iyi olur

şimdi biri ile anlaştım 2000 TL lik bi ürün alıcam ama peşin ödeme istiyor daha önce hiç internet sitesinden alışveriş yapmadım şimdi olaylar nasıl gelişiyor onu merak ettim o siteye koyucak ürünü ben ordan satın alıcam site bundan bi komisyon alıyor mu ? Alıyorsa 2000 TL lik ürün için ne kadar komisyon ister ve ödeme nasıl gerçekleşiyor ? Siteye kredi kartı tanıtmıyoruz sanırsam ürün gelince getiren kişi post makinasıdamı getiriyor o şekildemi alıyor parasını?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hocam sanalpazara ilanı koyucak, sende ordan alıcaksın kredi kartınla.. kredi kartının hangisi olduğuna göre taksit seçenekleri var sanalpazarı az kurcalarsan hepsi yazıyo orda zaten..

%5 komisyon alır sanalpazar, ama bunu alıcıdan değil satıcıdan alır.. 2000 liraya koyarsa ilana, sen 2000 liraya taksitli almış olursun, satıcıda parasını peşin almış olur. ama sanalpazar 100 lirasını keser, satıcının eline 1900 lira geçer

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

tmm hocam sagol bilgilendirdigin için :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

ürünü alırsın sanal pazar parayı ceker ve block eder..

ürün sana ulasır bakar edersin  onaylarsan para satıcıya gecer (sormak istedigin buysa)

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    kady bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

ürünü alırsın sanal pazar parayı ceker ve block eder..

ürün sana ulasır bakar edersin  onaylarsan para satıcıya gecer (sormak istedigin buysa)

Ama oldu ki anlasamadınız satıcıyla ...

Örnek : Sen bir telefon aldın , soyledıgın fıyata da bı S4 aldın dıyelım :D 2.000 TL yı havuza yatırdın...

Adam sana orjınal telefon dıye çin işi çakma bi cıhaz yolldı ...

Eleman der kı : PARAMI İSTİYORUM , BEN ORJINAL URUN YOLLADIM.

Sen dersın kı : PARAMI IADE ISTIYORUM , GELEN MAL ÇAKMA , SORUNLU , ARIZALI , VS ...

SanalPazar der ki : İkinizde S*kmde degılsınız :D Para bende , aranızda anlasın vereyım parayı :D

Hani Ticaret Yapacagın kım bılmıyorum ama ugrasmamak ıcın ıyı arastır...

sonra Bloke olmus 2.000 TL para ıle ugrasma...

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 807 Toplam Mesaj: 5