Sanalpazar Sitesi Teklif Verme Saçmalığı
-
Ürünlerin satış fiyatının iki üç katına çıkmış halen teklif verenler var, en son teklif verenlerde kalsa ürün almak zorundular o almazsa bir alt teklifi verene kadar gidiyor bir sürü angarya iş oluyor, ürünü teklif verenler almazlarsa olumsuz yorum gibi durumlar söz konusu bunları bile bile neden teklif veriyorlar,
http://www.sanalpazar.com/kampanya.php
-
ödeme yapmadıkça düşer hocam o aşağı merak etme :D
-
DJ_Alper bunu yazdı
İyide teklifi siz kazandınız alacakmısınız diye mesaj geliyor hayır derse bir alttakine gidiyor saçma sapalak bir sistem, ayrıca üye profilinde filanda gözüküyor kazandı almdı filan gibi bilgiler,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
İyide teklifi siz kazandınız alacakmısınız diye mesaj geliyor hayır derse bir alttakine gidiyor saçma sapalak bir sistem, ayrıca üye profilinde filanda gözüküyor kazandı almdı filan gibi bilgiler,
hocam bildiğim kadarıyla bastırıp alacak potansiyeldesin
sanalpazarda gold dükkanım var ben girip uğraşmıyorum amk
-
DJ_Alper bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
hocam bildiğim kadarıyla bastırıp alacak potansiyeldesin
sanalpazarda gold dükkanım var ben girip uğraşmıyorum amk
Her şeyi satın mı alalım, :) sitede gezinirken fiyat anornallikleri gördüm merak ettim ondan sordum, senin dükkanda neler var verde bakalım bi,
-
"Aşağıdaki açık artırmalara katılan, 10. teklif ve katlarında (20., 30., 40. vd.) teklif veren her katılımcıya 10 TL SanalPara hediye ediyoruz, her açık artırmada 100 üyemize toplam 1.000 TL dağıtıyoruz! "
Sanırım bu yuzden ,ama dedigin gibi acik artirma bitince alma isi nasi olur bilmiyorum tabi :)