folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sanalpazar Sitesi Teklif Verme Saçmalığı

Sanalpazar Sitesi Teklif Verme Saçmalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ürünlerin satış fiyatının iki üç katına çıkmış halen teklif verenler var, en son teklif verenlerde kalsa ürün almak zorundular o almazsa bir alt teklifi verene kadar gidiyor bir sürü angarya iş oluyor, ürünü teklif verenler almazlarsa olumsuz yorum gibi durumlar söz konusu bunları bile bile neden teklif veriyorlar,

http://www.sanalpazar.com/kampanya.php

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ödeme yapmadıkça düşer hocam o aşağı merak etme :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

İyide teklifi siz kazandınız alacakmısınız diye mesaj geliyor hayır derse bir alttakine gidiyor saçma sapalak bir sistem, ayrıca üye profilinde filanda gözüküyor kazandı almdı filan gibi bilgiler,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

İyide teklifi siz kazandınız alacakmısınız diye mesaj geliyor hayır derse bir alttakine gidiyor saçma sapalak bir sistem, ayrıca üye profilinde filanda gözüküyor kazandı almdı filan gibi bilgiler,

hocam bildiğim kadarıyla bastırıp alacak potansiyeldesin 

sanalpazarda gold  dükkanım var ben girip uğraşmıyorum amk

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

hocam bildiğim kadarıyla bastırıp alacak potansiyeldesin 

sanalpazarda gold  dükkanım var ben girip uğraşmıyorum amk

Her şeyi satın mı alalım, :) sitede gezinirken fiyat anornallikleri gördüm merak ettim ondan sordum, senin dükkanda neler var verde bakalım bi,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

"Aşağıdaki açık artırmalara katılan, 10. teklif ve katlarında (20., 30., 40. vd.) teklif veren her katılımcıya 10 TL SanalPara hediye ediyoruz, her açık artırmada 100 üyemize toplam 1.000 TL dağıtıyoruz! "

Sanırım bu yuzden ,ama dedigin gibi acik artirma bitince alma isi nasi olur bilmiyorum tabi :)

Toplam Hit: 854 Toplam Mesaj: 6