folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sanalpazar.Com Hakkında

Sanalpazar.Com Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Sanal pazar üzerinden bir süredir güvenle ve memnuniyetle satış yapmaktayım.

Bildiğiniz gibi gittigidiyor ve ebay da aynı sistem siz bir ürün satarsınız adam sipariş verir parası kredi kartından çekilir kargoyu gönderirsiniz 

ve ödemeyi almak için onay beklersiniz.

Ben iyi yorumlar almış bir satıçı olduğumdanmıdır bilmiyorum (itibarım iyi) 

artık siparişler verilir verilmez parasını alıyorum gelen mesajda 

''ürününüzü alan xxx isimli üyenin ödemesine, SanalPazar tarafından onay verilmiştir.''

Acaba herkezde böyle mi şuan satış yapan varmı , yoksa hesabım ile ilgili midir ? 

Bu arada hesabımdaki elma rengi yeşil den maviye döndü 

Sanal Pazar Dükkanım

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Panxer.com__u351683

İtibarım

http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=351683

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bu arada tekrar tekrar söylüyorum satış yaparken sahibinden ve gittigidiyor dan önce burada koyun ürününüzü satışa :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

sen normalde güvenilir adamsın be  bırak siteyi =)  

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

replika saati orjinal diye satanlar var gördüm de hiç replikadır yazmamışlar

memento mori.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

doldurma dvdleri orijinale yakın gibilerinden ilanlar ile satmaya çalışanlar var ama onun dışında iyi fiyatlarda gördüm. haber verdiğin iyi oldu hocam sağol.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocam bu site ödeme onayı için maximum kaç gün veriyor? Bir ürün sattımda adam ne onaylıyor, ne de mesajlarıma cevap atıyor.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bu site ödeme onayı için maximum kaç gün veriyor? Bir ürün sattımda adam ne onaylıyor, ne de mesajlarıma cevap atıyor.

-----------------------------

hocam en fazla 20 gün galiba ama 3 olması gerekiyor diye biliyorum var bi karışıklık bir kere benim ödememi onaylamadıalr gününe bakmadım sanalpazar onaylamıştı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Eyv hocam. Sitede bir şey yazmıyor diye sormuştumda, şimdi üye sözleşmesini okudum 4 günmüş.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Senın karızmandan vermıyor hocam o onayı :D
    Sitenın ve alanın uyelıgıyle alakalı bır durum ... ''ALICININ ONAYI VERILDI'' derken o alıcının kredı kartı dogrulaması yapıldı anlamında o konu :)
    Zaten senın dedıgın gıbı oldugunda hesabına para gecmıyordur EMIN OL , Illakı ALICI ONEY VERIDIGINDE gecıyordur ama senın dedıgın mesaj alan kısının uyelıgıyle ve onun sısteme odeme yapabılmesıyle alakalı bır durum ...

Gecen bende bır satıs yaptım Cuma yolladım 2 saat sonra dedıgın gıbı Alıcının onayı alındı vs tarzında maıl geldı ama para pazartesı hesabıma gecmedı , Eleman pazartesı aldı ONAY VERDI salı gunu para hesabıma gectı ...

Emın ol sana olan da bundan baska bısı degıl :)

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 1919 Toplam Mesaj: 9