Sanalpazar.Com Hakkında
-
Sanal pazar üzerinden bir süredir güvenle ve memnuniyetle satış yapmaktayım.
Bildiğiniz gibi gittigidiyor ve ebay da aynı sistem siz bir ürün satarsınız adam sipariş verir parası kredi kartından çekilir kargoyu gönderirsiniz
ve ödemeyi almak için onay beklersiniz.
Ben iyi yorumlar almış bir satıçı olduğumdanmıdır bilmiyorum (itibarım iyi)
artık siparişler verilir verilmez parasını alıyorum gelen mesajda
''ürününüzü alan xxx isimli üyenin ödemesine, SanalPazar tarafından onay verilmiştir.''
Acaba herkezde böyle mi şuan satış yapan varmı , yoksa hesabım ile ilgili midir ?
Bu arada hesabımdaki elma rengi yeşil den maviye döndü
Sanal Pazar Dükkanım
http://www.sanalpazar.com/dukkan/Panxer.com__u351683
İtibarım
http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=351683
-
Bu arada tekrar tekrar söylüyorum satış yaparken sahibinden ve gittigidiyor dan önce burada koyun ürününüzü satışa :)
-
sen normalde güvenilir adamsın be bırak siteyi =)
-
replika saati orjinal diye satanlar var gördüm de hiç replikadır yazmamışlar
-
doldurma dvdleri orijinale yakın gibilerinden ilanlar ile satmaya çalışanlar var ama onun dışında iyi fiyatlarda gördüm. haber verdiğin iyi oldu hocam sağol.
-
Hocam bu site ödeme onayı için maximum kaç gün veriyor? Bir ürün sattımda adam ne onaylıyor, ne de mesajlarıma cevap atıyor.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bu site ödeme onayı için maximum kaç gün veriyor? Bir ürün sattımda adam ne onaylıyor, ne de mesajlarıma cevap atıyor.
-----------------------------hocam en fazla 20 gün galiba ama 3 olması gerekiyor diye biliyorum var bi karışıklık bir kere benim ödememi onaylamadıalr gününe bakmadım sanalpazar onaylamıştı
-
Eyv hocam. Sitede bir şey yazmıyor diye sormuştumda, şimdi üye sözleşmesini okudum 4 günmüş.
-
Senın karızmandan vermıyor hocam o onayı :D
Sitenın ve alanın uyelıgıyle alakalı bır durum ... ''ALICININ ONAYI VERILDI'' derken o alıcının kredı kartı dogrulaması yapıldı anlamında o konu :)
Zaten senın dedıgın gıbı oldugunda hesabına para gecmıyordur EMIN OL , Illakı ALICI ONEY VERIDIGINDE gecıyordur ama senın dedıgın mesaj alan kısının uyelıgıyle ve onun sısteme odeme yapabılmesıyle alakalı bır durum ...Gecen bende bır satıs yaptım Cuma yolladım 2 saat sonra dedıgın gıbı Alıcının onayı alındı vs tarzında maıl geldı ama para pazartesı hesabıma gecmedı , Eleman pazartesı aldı ONAY VERDI salı gunu para hesabıma gectı ...
Emın ol sana olan da bundan baska bısı degıl :)