Sanat Güneşimiz Zeki Müren"İn Ölüm Yıldönümü !
-
Mükemmel insanı saygıyla anıyoruz !
-
adım mesut soy adım bahtiyar. mesut bahtiyar ahh ahh ilk okulda öğrentmen müzik dersinde hep zeki müren öğrentmişti bize
-
Abi süper ses , süper yorum ve süper Türkçe...Dertli gönüllere giren , işte benim Zeki Müren :)
-
Sevgiyle Aniyoruz
-
İzmir'de Çocuk İSlah evinde onun ölümünün ardından yardım yapılmıştı.Rahmetli servetinin bir bölümüyle,çocuklara elbise,ayakkabı,yiyecek,giyecek yardımı yapmıştı- hiç unutmam...
Seviyorum Zeki Müren'i.
Karakteri,var olan medya maymunlarını toplasan (bir kaçı hariç) tek kefede ağır basar-şüphem yok! -
seni unutup gitmek var ama ah bu şarkıların gözü kör olsun :|
harbiden sanat güneşi sıfatını sonuna kadar haketti :W
-
Gerçekten saygı ile anılmaya deger sayılı şahsiyetlerden biriyidi.Yorum,ses ondan geriye ölümsüz şarkıları kaldı yadigar.Hele o gökyüzüden yalnız gezen yıldızlaaar.......O anda kendiniz bırakın gerisi istesenizde istemesinizde gelir anılarla.
-
-
büyük üstadı saygı ile anıyoruz...
-
Ne kadar dalga geçiliyor kendisiyle ama bilmiyorlar ki parçalarını dinleseler hayatlarında dinledikleri en güzel seslerden biriyle belki en iyisiyle karşılaşacaklar.
Bursalı, şöyle böyle dedikleri adamın lakabının "paşam" olduğunu bilmiyorlar. Evet paşam diye seslenirlerdi kendisine, bakınız röportajlarına.
Açınız bir Zeki Müren şarkısı dinleyiniz, hayır hemen kapatmayınız baymaz o ses sizi. Sonuna kadar zevkini alarak dinleyiniz.
Göreceksiniz ki vazgeçemeyeceksiniz.
Toplam Hit: 1652 Toplam Mesaj: 10