Sandisk 16 GB USB Hakkında Bilgisi Olan ?
-
selam hocalar. gittigidiyor da günü fırsatı aralarında bir kampanya var eğer öneren felan varsa şimdi sipariş verem dicektim ahanda linkii;
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/sandisk-cruzer-blade-16-gb-usb-bellek-54876205?ggap_s=aff&ggap_m=aff&ggap_n=aff&ggap_c=gf-onyuz&scxid=14489-145817-2357-0&mpch=ads -
Sandisklerde yazma okuma hızı iyidir, dayanıklıdır bendekinden biliyorum.Bence almanda sakınca yok.
-
bende bunun 8liği var takar takmaz 70 80 mb ile almaya başlıyor sonra hızla düşüyor sonlara doğru hızı 1-2 ye kadar iniyor bazen çok geç atıyor dosyaları ama hepsinde olmuyor bu sıkıntı arkadaşta da vardı aynısı sıkıntısızdı.
-
walkingdead bunu yazdı:
-----------------------------bende bunun 8liği var takar takmaz 70 80 mb ile almaya başlıyor sonra hızla düşüyor sonlara doğru hızı 1-2 ye kadar iniyor bazen çok geç atıyor dosyaları ama hepsinde olmuyor bu sıkıntı arkadaşta da vardı aynısı sıkıntısızdı.
-----------------------------80 imkansız hocam ben o en baştaki yazan hıza inanmıyorum galiba hesaplamada anlık hata oluyor usb 3.0 ise olur amaa
-
uyarım : göründüğünden cok daha kücük bu usb bellk bendede var
-
kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum ısınma vs gıbı problemlerı yok gayet ıyı bi ürün lakın tek korkum kaybetme :D
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------walkingdead bunu yazdı:
-----------------------------bende bunun 8liği var takar takmaz 70 80 mb ile almaya başlıyor sonra hızla düşüyor sonlara doğru hızı 1-2 ye kadar iniyor bazen çok geç atıyor dosyaları ama hepsinde olmuyor bu sıkıntı arkadaşta da vardı aynısı sıkıntısızdı.
-----------------------------80 imkansız hocam ben o en baştaki yazan hıza inanmıyorum galiba hesaplamada anlık hata oluyor usb 3.0 ise olur amaa
-----------------------------
3.0 değil 80 imkansız dedin ama atmaya başlar başlmaz nerdeyse 1 gby tın yarısı 4-5 sn de doluyor sonra 20 dk bekletiyor -
Şiddetle tavsiye etmiyorum IT departmanımızda kullanmak için 7 tane aldık ve bin pişmanız bu kadar iğrenç bir cihaz olamaz.
-
walkingdead bunu yazdı:
-----------------------------3.0 değil 80 imkansız dedin ama atmaya başlar başlmaz nerdeyse 1 gby tın yarısı 4-5 sn de doluyor sonra 20 dk bekletiyor
-----------------------------katılıyorum .. fitil ediyo sonlara doğru adamı :d