Sanırım Ankete Yarım Oy Veren Arkadaşlar Var. (Resimli)
-

öncelikle şunu belirteyim, resimde hiçbir oynama yapmadım.
oylar yarı yarıya dağılmış.toplam 525 var.bu iş nasıl oluyor anlayamadım gitti.bazıları yarım oy mu kullanıyor?
-
hoca toplam oy sayısı buyuk, sadece bir kisi oy verdiginde sayoı 0,x kadar buyuyo yada kuculuyo.. anket modulude sayıları yuvarlayıp 50-50 şeklinde gosteriyo
-
Hojam bizim ankette yapay bir zeka var , %50 desede %90 a %10 desede seçeneklerin aynı dükkana çıktığını anladığı için oyların ortalamasını pek zorlamıyor , normal zamanlarda daha dikkatli hesap yapar , bu ankete özgün polemi yapabilecek grafikler çizebilir , bu tamamen yapay zekanın ürünüdür
-
şimdi hacı 524 böl ikiye 262 -262 %50 eder 1 kişi verdiğinde hemen %51 olamayacağına göre ortalama olarak &50 dio
-
konu açıldıktan sonra anket kaldırılmış.
korktunuz di mi?
:)
-
MESSAGE DELETED
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Hojam bizim ankette yapay bir zeka var , %50 desede %90 a %10 desede seçeneklerin aynı dükkana çıktığını anladığı için oyların ortalamasını pek zorlamıyor , normal zamanlarda daha dikkatli hesap yapar , bu ankete özgün polemi yapabilecek grafikler çizebilir , bu tamamen yapay zekanın ürünüdür
-----------------------------Bot olmanın hali de bir başka oluyor canım :P
-
hocam 525 i ikiye bölüp % sinin kac olacağını söle bi bende sana cevap verecem,
gerçekten cok korktum bu arada yalanımız ortaya cıkacak die :|
-
yuvarlamalar dikkate alınmazsa,böyle birşey mümkün olmaz.yarım oy diye birşey yok çünkü.
ame senin dediğin gibi yaparsak, %50 ye %50 olur tabii.