Sanırım Google Çevirmeli Aramayı Devreye Soktu
-
Bir kaç gündür dikkaitmi çekiyor, Türkçe sayfalarda seçmezseniz, yaptığınız aramalar Türkçe olsa dahi ingilizceye translate edilip , arama sayfalarında çıkıyor.İlginç
ADamlar neden böyle birşey yapmış bilmiyorum ama yeni birşeyler deniyorlar, geliştiriyorlar dimek ki.ARamada daha önce karşıma çıkmamıştı böyle birşey.
-
çevirmeli arama deynce, modemden numara çevirip nete öyle giriyoduk. nerelere gitmiş kafa.
-
ahaha :D düzgün kuramamışım doğru.
-
çok güzel ama, türk forumlarında bulamasan bile direk otomatik önüne ecnebi forumlardan kaynak getiriyor, benim işime çok yaradı. Bide dikkatimi çeken arama textboxunun sağında mikrofon var.
-
bende fark ettimiştim ama bu sekilde birsey hiç aklıma gelmedi okuyunca şimdi hakketen lan oyle dedim kendime :)))
-
Çevirmeli bağlantı dial up fişmekan gel gitler yaptırıyor.o mikrofon google icadı.translate tede var o dalga 1 senedir mevcut.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
Çevirmeli bağlantı dial up fişmekan gel gitler yaptırıyor.o mikrofon google icadı.translate tede var o dalga 1 senedir mevcut.
-----------------------------aynen ben bazen küfür yazıp sitelerde seslichat sitelerine küfür yazıp sesli ceviri yapıyorum :D benim yerime orda cıkan lavuk küfür ediyor.. :D:D birde translatere nerelisin yazınca :D hangi dil olursa olsun texsas diyor amk
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam translatte değil google.com'da araman ingilizceye çevirtip arka planda ingilizcede aratıyor.