folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sanırım Google Çevirmeli Aramayı Devreye Soktu

Sanırım Google Çevirmeli Aramayı Devreye Soktu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Bir kaç gündür dikkaitmi çekiyor, Türkçe sayfalarda seçmezseniz, yaptığınız aramalar Türkçe olsa dahi ingilizceye translate edilip , arama sayfalarında çıkıyor.İlginç

ADamlar neden böyle birşey yapmış bilmiyorum ama yeni birşeyler deniyorlar, geliştiriyorlar dimek ki.ARamada daha önce karşıma çıkmamıştı böyle birşey.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

çevirmeli arama deynce, modemden numara çevirip nete öyle giriyoduk. nerelere gitmiş kafa.

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ahaha :D düzgün kuramamışım doğru.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

çok güzel ama, türk forumlarında bulamasan bile direk otomatik önüne ecnebi forumlardan kaynak getiriyor, benim işime çok yaradı. Bide dikkatimi çeken arama textboxunun sağında mikrofon var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

bende fark ettimiştim ama bu sekilde birsey hiç aklıma gelmedi okuyunca şimdi hakketen lan oyle dedim kendime :)))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Çevirmeli bağlantı dial up fişmekan gel gitler yaptırıyor.o mikrofon google icadı.translate tede var o dalga 1 senedir mevcut.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:
    -----------------------------

Çevirmeli bağlantı dial up fişmekan gel gitler yaptırıyor.o mikrofon google icadı.translate tede var o dalga 1 senedir mevcut.

aynen ben bazen küfür yazıp sitelerde seslichat sitelerine küfür yazıp sesli ceviri yapıyorum :D benim yerime orda cıkan lavuk küfür ediyor.. :D:D birde translatere nerelisin yazınca :D hangi dil olursa olsun texsas diyor amk

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:

hocam translatte değil google.com'da araman ingilizceye çevirtip arka planda ingilizcede aratıyor.

Toplam Hit: 1221 Toplam Mesaj: 8