Şans Kapıyı Kırınca (İstek)
-
Beyler Şans kapıyı kırınca adlı filmi arıyorum yardım edebilecek varmı forumda arattım linklerin hepsi bozuk.Fileserve,filesonic link verebilecek varmı.
Hotfile olmazsa sevinirim Çinde açılmıyor nedense.
Şimdinden teşekkürler.
-
Şans Kapıyı Kırınca | 2004 | DVDRip | Tek Link indir

Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız. 
IMDB Puanı:5.8/10 Yapım:2004 ~ Türkiye Tür:Komedi, Macera Yönetmen:Tayfun Güneyer Oyuncular:Rasim Öztekin, Ferhan Şensoy, Zeki Alasya, Hakan Yılmaz, Tamer Karadağlı, Mehmet Ali Alabora, Doğa Rutkay, Sinan Çetin, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Ayça Tekindor, Birol Temizyer Senaryo:Tayfun Güneyer Yapımcı:Vural Öger Görüntü Yönetmeni:Veli Kuzlu Müzik:Patrick Chartol, Claire Michael, Jean-michel Vallet Süre:1 saat 47 dk Gösterim Tarihi: 28 Ocak 2005 (Türkiye)
Filmin Özeti Yurdum ailesi, TV’deki bir yarışma programına katılır. Kuddusi Yurdum, büyük ödülü kazanabilmek için kalori tablosunu ezberden saymak zorundadır. Ancak ne olursa yarışma sırasında olur ve Kuddusi, son anda şaşırır. Aile, teselli ödülü olarak tatil kazanır. Daha önce adını hiç duymadıkları Küba yakınlarındaki Barbunya Adası’na giden aile, burada ilginç maceralar yaşar.
Fileserve indir
-
Olmuyor ya olmuyor fileservede olmuyor deli olacam başlıyacam böyle işe
Maldonado hocam yinede sağol inşallah başka birinin işine yarar.
-
Rapidshare verebilecek varmı ?
Yada filesonic
-
Maldonado bunu yazdı:
-----------------------------
Şans Kapıyı Kırınca | 2004 | DVDRip | Tek Link indir

Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız. 
IMDB Puanı:5.8/10 Yapım:2004 ~ Türkiye Tür:Komedi, Macera Yönetmen:Tayfun Güneyer Oyuncular:Rasim Öztekin, Ferhan Şensoy, Zeki Alasya, Hakan Yılmaz, Tamer Karadağlı, Mehmet Ali Alabora, Doğa Rutkay, Sinan Çetin, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Ayça Tekindor, Birol Temizyer Senaryo:Tayfun Güneyer Yapımcı:Vural Öger Görüntü Yönetmeni:Veli Kuzlu Müzik:Patrick Chartol, Claire Michael, Jean-michel Vallet Süre:1 saat 47 dk Gösterim Tarihi: 28 Ocak 2005 (Türkiye)
Filmin Özeti Yurdum ailesi, TV’deki bir yarışma programına katılır. Kuddusi Yurdum, büyük ödülü kazanabilmek için kalori tablosunu ezberden saymak zorundadır. Ancak ne olursa yarışma sırasında olur ve Kuddusi, son anda şaşırır. Aile, teselli ödülü olarak tatil kazanır. Daha önce adını hiç duymadıkları Küba yakınlarındaki Barbunya Adası’na giden aile, burada ilginç maceralar yaşar.
Fileserve indir
-----------------------------sağol hocam bende ariyordum
-
link saglam , + teklink güzel paylaşım.
-
Oh tamamdır hocam bende çekiyorum şuan : )
ADSL yi kapatım açtım oldu.
Sağolasın Maldonado.