folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Şansa Baktaki Hüzünlü Fon Müzik

Şansa Baktaki Hüzünlü Fon Müzik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

pek izleme fırsatı olmuyor iş vs vs.yüzünden. arada sorular ilgimi çeker . o anda  yarışmacı bişeyler anlatıyor anlatırkende bir fon müzik giriyor araya.

çok etkiledi beni incesazdandır demiştim doğruymuş incesazdan mış. eseri bölmüşler sansa baktaki fon müziği.

http://uploaded.to/?id=3k1fu1

sunucu ahmet çakarı hiç sevmiyorum aptal yarışmacılara hakaret ediyor bazen.  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Eyw hojam;)

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi ben onu komedi die izliom yaa bi de ahmet çakar kendini iice yarışma sunnucusu ilan etmiş ibine.

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 1872 Toplam Mesaj: 3