Sansür Mansür Yoq
-
Sansürlü siteler bakıorum da sorunsuz açılıo hepsi.. Ne iş? Telekomun anasının kulakları çınladı herhalde; yüzü kızardı da fark mı etti?
-
Telekom iice cıvıttı
adsl başvurusunada artık vekil kabul etmiyolar beni çok gıcık ediyolar. şeytan dio tut kafalarını duvardan duvara vur
döbe döbe yaa
-
:D telekomunda halt etmesi. türklerle başa çıkılır mı ya. adamlar forum sitelerini kapatmaya kalkıştılar. ya hiç akıl mantık işimi arkadaşlar forumlarla başa çıkmak. bugün telekom 10 tane forum kapatsa yarına biz 1000 tane açarız. bu işler böyle yürüyor. neymiş efendim telif hakları korunacakmış geç bunları telekom geeeçççç. külahıma anlat sen onları. :D Mü-Yap Ortalıgı Karıştırıp Geriye Çekildin Bi Dolu Forumun Anasını Aglattın ya Helal Olsun be SAna :D
-
Arkadaşlar telif hakları doğru zaten kapanan siteler mp3 yayını yapan siteler.Korsana hayır diye iyice giriştiler heryere
ama unutmuolarki siteleri kapasalar bile her bi yolu bulucaklarını yayın yapmak için kaldıki ares,limewire,imesh vb. porgramları kapatamazlar ve mp3leri buralardan rahatca indirebiliriz :) -
Arkadaşlar Benim Hep Meşhur Olan Bir sözüm VAr " Telekomun a.q Başka ne dıyebılımki duygularımı daha açık ifade etmek ısterdim ama Günah : ))
-
Vekil muh. yapıyorlarsa Superonline alın kardşm..Şimdiki aklım olsun Superonline alırım..
-
kapatsınlar a.k onlar kapattıkça biz açarız a.k :) Free host veren yok :) Başa çıkabilirseler free host veren siteleri kapatsınlarda göreyim g..lerini :).:
brinkster.com
addyour.net
geocities.com
lycos
Mynet (Mysite)
:) bunları kapat emin ol biter mp3 :)
hee baj Google de veriyor olmadı şidi Google yide kapat :) -
sansur olsa bile bi program var bloklu sitelere giriş yapıyon
-
abicim internet ozgur bi alem kim kime zincir vurmus.ama bizim turkish kovboylar bunu 50 yil geriden idrak ediyolar.
Toplam Hit: 1224 Toplam Mesaj: 9