Sansür Mansür Yoq

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Sansürlü siteler bakıorum da sorunsuz açılıo hepsi.. Ne iş? Telekomun anasının kulakları çınladı herhalde; yüzü kızardı da fark mı etti?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Telekom iice cıvıttı

adsl başvurusunada artık vekil kabul etmiyolar beni çok gıcık ediyolar. şeytan dio tut kafalarını duvardan duvara vur

döbe döbe yaa

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    :D telekomunda halt etmesi. türklerle başa çıkılır mı ya. adamlar forum sitelerini kapatmaya kalkıştılar. ya hiç akıl mantık işimi arkadaşlar forumlarla başa çıkmak. bugün telekom 10 tane forum kapatsa yarına biz 1000 tane açarız. bu işler böyle yürüyor. neymiş efendim telif hakları korunacakmış geç bunları telekom geeeçççç. külahıma anlat sen onları. :D Mü-Yap Ortalıgı Karıştırıp Geriye Çekildin Bi Dolu Forumun Anasını Aglattın ya Helal Olsun be SAna :D

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar telif hakları doğru zaten kapanan siteler mp3 yayını yapan siteler.Korsana hayır diye iyice giriştiler heryere

ama unutmuolarki siteleri kapasalar bile her bi yolu bulucaklarını yayın yapmak için kaldıki ares,limewire,imesh vb. porgramları kapatamazlar ve mp3leri buralardan rahatca indirebiliriz :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Benim Hep Meşhur Olan Bir sözüm VAr " Telekomun a.q Başka ne dıyebılımki duygularımı daha açık ifade etmek ısterdim ama Günah : ))

eskilerden kim kaldı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX1453
    ZyreX1453's avatar
    Erkek
    Vekil muh. yapıyorlarsa Superonline alın kardşm..Şimdiki aklım olsun Superonline alırım..

Beyaz adam bize sayısını hatırlayamadığım kadar çok söz verdi. Bunlardan sadece birini tuttu. Sonunda topraklarımızı elimizden alacağını söylemişti. Sadece bu sözünü yerine getirdi...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    kapatsınlar a.k onlar kapattıkça biz açarız a.k :) Free host veren yok :) Başa çıkabilirseler free host veren siteleri kapatsınlarda göreyim g..lerini :).:

brinkster.com
    addyour.net
    geocities.com
    lycos
    Mynet (Mysite)
    :) bunları kapat emin ol biter mp3 :)
    hee baj Google de veriyor olmadı şidi Google yide kapat :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    sansur olsa bile bi program var bloklu sitelere giriş yapıyon
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    abicim internet ozgur bi alem kim kime zincir vurmus.ama bizim turkish kovboylar bunu 50 yil geriden idrak ediyolar.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1224 Toplam Mesaj: 9