folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Santiye Sefligi İkametgah Sigorta Bilgisi Olan

Santiye Sefligi İkametgah Sigorta Bilgisi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    giresunda isci kapsaminda sigortam yatiyor bir firmada. ins muh yim. 1) ikametgahimi istanbula aldim.istda sigortam yok. giresundaki sigorta devam edermi ikametgah degisme sikinti olurmu ? 2)giresunda sigortali oldum halde istanbulda santiye sefi olabilrmiyim noterde is sozlesmesi imzalayabilirmiyim. 3) eger oluyorsa giresundaki sigortam devam edermi sonucta hem giresun hem istda calisiyo oluorum bunlarin baska versiyonlarini yasamis muridler bilir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

sıkıntı olmaz çünkü büyük firmada genel merkezden yatar sigortalar.

Memurlarda tayin de sorun oluyordu önceden o.

mesela adam yozgatta çalışıyor eş tayini için sigota belgelerini istiyolar sigorta istnbuldan yatıyo gözüküyo.

SSK primleri işçinin ikametinin bulunduğu yerde değil, işyerinin bulunduğu yerdeki SSK'ya yatar.

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

istersen 5 ayrı firma tarafından sigortalı görüne bilirsin birisi asıl diğerleri ek olarak yatar lakin prim gün sayısına etkide bulunmaz.

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir şey olacğını zannetmiyorum. Çünkü kardeşim Niğde-Aksaray-Kayseri vs şantiyede çalışırken ankaradan gözüküyordu. Şirket Merkezi ankara'ydı ondan sanırım.

Toplam Hit: 592 Toplam Mesaj: 4