folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Sapmazcars Bilen Varmı Nedir Ne Değildir

Sapmazcars Bilen Varmı Nedir Ne Değildir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

facebookta gördüm yerli araba falan diyorlar nedir bilgisi olan var mı
    https://www.facebook.com/MilliGururumuz3Gen
    http://www.sapmazcars.com/
    tubitak 1007  den geçememişler... gerçe ...
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=618851704815425&set=a.346612108706054.85069.246990472001552&type=1&theater

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Keşke üretilse herkez alsa  ama zor.Para babaları zaten yurtdışından araba getirerek paranın şeyine koyuyo.Niye üretime yatırım yapsınlar.He konu hakkında bilgim yok hocam ;=) bu arada

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Benim anlamadığım, haydi kalkıp girişimcilik yaptın fakat, isim neden bu kadar savsak. Bİr diğer emsali de şakirmiydi neydi. Diğer bir konu da; abi neden yerli otomobil üretmeye çalışan firmalar yarış arabası tarzına yöneliyor ? Adam gibi sadece ve şık bir sedan yarat, sun ve sonucu gör. Yani bunun çeşitleri varmıdır bilmem ama vitrine koyduğu arabayı %99 20 - 25 yaş gençler ilgisini çeker. E bunun ticari sektörü var, ailesi var otu boku var. Saçma.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

O da doğru.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Senelerdir var su resim face de vs. 

Ben inanmiyorum gercek olduguna.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

Araba çıksında ortaya bi, güvenlik testine girmeden deseler 10bin lira gene almam.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Üretilen arabaların üzerinde elektrikli motorlar olacakmış. Birkaç kişi sormuş neden içten yanmalı 1.4 motorlar kullanmak varken direk D sınıfına yöneliyorsunuz diye ama bu işin fabrikası, işçisi, mühendisi vb gibi mali yönü bir yana en basit bir süspansiyon sisteminden direksiyon simidine kadar binbir türlü telif hakkı sıkıntısı üreticileri bekler ister istemez. Üstüne bu ülkede uygulanan ÖTV, KDV gibi hem üreteni hem de tüketeni sömüren bir vergilendirme sistemi mevcut. Köklü firmaların 9-10 bin liraya mâl ettiği ürünü bu ülkede hemen hemen aynı fiyata üretebilmek hayal gibi.

Tüm bu patenttir, telif hakkıdır olaylarından ötürü bu ülkede adamakıllı bir %100 yerli üretim beklenmesi bence çok abes. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Arabanın içine koyacağı her parça daha önce biri tarafından bulunmuş ve patenti alınmış. Ha derlerseler ki, biz onlarda olmayan bir şey bulduk. Tamamen orijinal bir fikir. Bizden başka da kimsenin haberi yok. O zaman amenna. Saygı duyarım ama bu şekilde çıkıp da Milli Gururumuz sloganıyla bir şeyler yapmaya çalışmak tamamen saçmalık bana göre.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 1269 Toplam Mesaj: 7