Sapphire Hd3870 Gddr3
-
sa müritler bu ekran kartını almış durumdayım ama hala biraz şüphelerim bulunmakta 1.power tusuna bastıgımda ekran kartının fanı devreye giriyor çalışmaya başlıyor ama hemen fan çalışmayı durduruyor sonra win xp yazısı geliyor ardından fan tekrar dan çalışmaya başlıyor ayrıca ben bu ekran kartına 200 ytl para saydım performans açısında iyidir diye ama ek bir faydasını göremedim suana kadar sizce ekran kartı arızalımdır üstelik bu sapphire hd3870 ekran kartına yüksek bir performans alabilirmiyim_?
-
kardeş bende hıs 3870x2 var gayet memnunum sen karta yüklendikçe maksimum verim alırsın
-
gestapo26 bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş bende hıs 3870x2 var gayet memnunum sen karta yüklendikçe maksimum verim alırsın
3870x2 nin ne + sı var hoca -
2 adet 3870 chiset sahip cf gibi calısır fakat cf farklı olarak 16x 16x calısrılar. 3870 serisi yumusatma acıkken perfermansı cok dusuk 3dmark yuksek puan almaları kandırmasın. 3870x2 yerıne 4850 veya 4870 daha iyi performans alıncagını dusunuyorum. gtx260 gtx 280 aynı perfomanstalar nerdeyse cf de solda sıfır bırakıyorlar.
-
CesurTurk bunu yazdı:
2 adet 3870 chiset sahip cf gibi calısır fakat cf farklı olarak 16x 16x calısrılar. 3870 serisi yumusatma acıkken perfermansı cok dusuk 3dmark yuksek puan almaları kandırmasın. 3870x2 yerıne 4850 veya 4870 daha iyi performans alıncagını dusunuyorum. gtx260 gtx 280 aynı perfomanstalar nerdeyse cf de solda sıfır bırakıyorlar.
-----------------------------walla crysis filan highde kasmadan oynatıyor şimdi yüklendikçe verim alıyorum ama karta yüklenince fan sesinden durulmuyor
edit: ama hala bu fanın çalışıp durması sonra tekrar çalışması durumunu aşamadım
-
bende de 9800gt var ilk power tuşuna basınca acayip ses yapıyo fanı win logosu gelince susuyo falan. tırsılcak bi durum yok sanırım
-
yuvasını kontrol et. iyice takıldığından emin ol yeter.