Şarjı En Cok Giden Netbook

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaslar arazide olduğum icin Internet araştırması yapamıyorum.  Bu yuzden yardiminiza ihtiyacim var. Sarji en cok giden tavsiye edebileceğiniz netbook modelleri nelerdir ? Sadece internet ve not almak icin kullanılacak bu yuzden en onemli sey sarj su anda. Telden yazıyorum yanlışım varsa affola

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam normalde apple sevmem adam kazıkladığı için.x özellikli pc 1000 tl apple x özelliği 2000 tl oluo fakat batarya konusunda apple şu ana kadar gördüğüm en iyi performans

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek

Macbook Pro Retina kullanıyorum Late-2013, yaklaşık 9-10 saatlik dayandığını bilirim, Eğer bir Macbook Air alırsan 13' daha da fazla dayanır diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam ya 12 saat idi ya 14 saat

Bauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Macbook Air 13" kullanıyorum. Sabah işe gelip açıyorum, akşam eve gittiğimde de en az 2-3 saat daha kullanıyorum. Ki cihaz sürekli açık olmasına rağmen bu konumda. 

Fiyat konusunda kendi düşüncemi şu şekilde aktarayım; Lenovonun i7 8 gb ram 2 gb ekran ve 1 tb kapasiteli cihazı ile yapılan kıyaslamada, macbook üzerine bootcamp ile windows 8 64 bit kurarak macbook lenovodan daha yüksek sonuç veriyor.

Ve Macbook özellikleri ise; i5 1.3 ghz işlemci, 4 Gb ram, 1 gb ekran ve 128 gb Ssd. 

Kendimden bir örnek; Macbook'lar oyun cihazı değildir ama Call of duty Mw3 gibi oyunların full özelliğinde dahi çok sonralarda fan sesi duyabiliyorsun. Ki normalde zaten fan yokmuş gibi kullanıyorsun cihazı. 

Ayrıca cihazın kullandığı ekran panelinden tutun, şarj soketine kadar hepsi çok orjinal ve bu parayı verdiğime değmiş dedirten cinsten. 

Yani Apple ürünleriyle normal ürünleri kıyaslarken, tavsiyem gidin bir kurcalayın elinize alın. Zaten o an belli ediyor kendisini. ;)

imza.
Toplam Hit: 840 Toplam Mesaj: 4