Şarkı Müziği Ve Sözlerini Ayırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar herkese iyi akşamlar.Şİmdi ben bir şarkının müziğiyle sözlerini ayırmam lazım yani enstrümantal hale getirmek istiyorum. Bunun için kullanabileceğim bir program var mı ? şarkının müziğini sunum için kullanacağım o yüzden sözlere gerek yok yani :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

zamanında çok uğraştık o işle, tEmiz olarak ayrılması olanaksız.. sıfırdan çalacan hacı çok istiosan :D

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

yabancı bir şarkıysa youtube veya googleda şarkı adı +  instrumental diye arat türkçeyse enstrümental diye işte yoksa program felan hikaye hocam

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eredgert
    eredgert's avatar
    Erkek

GoldWave diye bir program var hocam bir yerden duymuştum dediğin oluyomuş ama elındeki parçanın render'i convert şeklinde olmaması lazımmış bunuda programdaki o hamlenin pasif olup olmadığından anlayabilirsin.. istersen bak bir programa

Kahpelik gizli yapılır ama gizli kalmaz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

ben çok uğraşmıştım onun için bulamadım öyle bi program. goldwave'de böyle bi işlev gerçekleştirmiyor bildiğim kadarıyla.

make total destroy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhoenixGRM
    PhoenixGRM's avatar
    Erkek

backing track olarak ara şarkıyı sadece müziği olur

Evde odaya girip sonra neden girdiğimi unuttuğumda, Tanrı'nın benimle Sims oynadığını ve yapacağım şeyi iptal ettiğini düşünüyorum.- PhoenixGRM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eredgert
    eredgert's avatar
    Erkek

gold wave  yapıyo ama dediğim dibi renderi kilitli olmuycam ve genellikle kilitli olur ancak kendin yaparsan kilitsiz yapabilirsin

Kahpelik gizli yapılır ama gizli kalmaz !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

goldwave in efektler menüsündeki "stereo" kısmından "voice reduce" ile yapabilirsiniz fakat iyi bir sonuç vermez.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

eskiden kullanırdım ancak verim alacağın on numara bir program yok. şu an isimleri tam aklıma gelmiyor ama gold studio voice mi  içinde gold kelimesi geçiyordu. dediğim gibi söz  ve müziği randımanlı ayıramazsın. stüdyo işi yani..

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

bunu yapabilecek adam gibi bir yazılım yok
    google amca, youtube  veya müzik forumlarında  araştırcaksın 

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

bende bi aralar çok ugraşırdım bunun için - özellikle gitara yeni başladığım zamanlar- goldwawe le deneyebilirsin ama hiç bi program istediğini vermez tam olarak ayırmak olanaksız ne yazıkki

Toplam Hit: 1659 Toplam Mesaj: 11