Şarkı Müziği Ve Sözlerini Ayırmak
-
Hocalar herkese iyi akşamlar.Şİmdi ben bir şarkının müziğiyle sözlerini ayırmam lazım yani enstrümantal hale getirmek istiyorum. Bunun için kullanabileceğim bir program var mı ? şarkının müziğini sunum için kullanacağım o yüzden sözlere gerek yok yani :)
-
zamanında çok uğraştık o işle, tEmiz olarak ayrılması olanaksız.. sıfırdan çalacan hacı çok istiosan :D
-
yabancı bir şarkıysa youtube veya googleda şarkı adı + instrumental diye arat türkçeyse enstrümental diye işte yoksa program felan hikaye hocam
-
GoldWave diye bir program var hocam bir yerden duymuştum dediğin oluyomuş ama elındeki parçanın render'i convert şeklinde olmaması lazımmış bunuda programdaki o hamlenin pasif olup olmadığından anlayabilirsin.. istersen bak bir programa
-
ben çok uğraşmıştım onun için bulamadım öyle bi program. goldwave'de böyle bi işlev gerçekleştirmiyor bildiğim kadarıyla.
-
backing track olarak ara şarkıyı sadece müziği olur
-
gold wave yapıyo ama dediğim dibi renderi kilitli olmuycam ve genellikle kilitli olur ancak kendin yaparsan kilitsiz yapabilirsin
-
goldwave in efektler menüsündeki "stereo" kısmından "voice reduce" ile yapabilirsiniz fakat iyi bir sonuç vermez.
-
eskiden kullanırdım ancak verim alacağın on numara bir program yok. şu an isimleri tam aklıma gelmiyor ama gold studio voice mi içinde gold kelimesi geçiyordu. dediğim gibi söz ve müziği randımanlı ayıramazsın. stüdyo işi yani..
-
bunu yapabilecek adam gibi bir yazılım yok
google amca, youtube veya müzik forumlarında araştırcaksın -
bende bi aralar çok ugraşırdım bunun için - özellikle gitara yeni başladığım zamanlar- goldwawe le deneyebilirsin ama hiç bi program istediğini vermez tam olarak ayırmak olanaksız ne yazıkki