folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sarma Sigara İçenler ?

Sarma Sigara İçenler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 1 ay dır old holborn yellow bulamıyorum istanbul da , taksim kadıköy vs. dahil heryer sıkıntılı ki taksimde kağıt ve filtre ile 29 tl dedi biyer normal de 15 e alıyordum , temin edebileceğim bir yer var mı ? 

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Levent doğa şarküteriye bir bak istersen orada olması lazım. En son golden virginia alırken görmüştüm old holborn da vardı sanki.Golden virginiayı kafalarına göre 10-15-20tl gibi fiyatlardan satıyorlar. holborn da o fiyatlardadır muhtemelen. Beşiktaşda adını hatılamıyorum ama sinan paşanın yanında bir pasaj var altında tütüncüler var oralara da sor satıyor olabilirler.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Hocam ben golden virginia yada drum blue içiyorum.. Tütün - kağıt - filtre ile birlikte 15 tlye alıyorum .. Ankara'da olan arkadaşlar Tunalıdaki - Çelikler pasajının girişinden halledebilirler :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    babaakuyok
    babaakuyok's avatar
    Erkek
    bursada goruklede yerleşim pasajinin alt katinda bi kaç tütüncü var bizim arkadaşlar oradaki hayko cepkine benzeyen bi dayidan aliyorlar babaakuyok tarafından 16/Haz/14 02:01 tarihinde düzenlenmiştir

ver voltajı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi
    AyTiFix bunu yazdı

bana da bursa'da sigara sarma ve malzeme temini konusunda yardimci olacak var mi acaba? 

yeşilde var, daha merkezde istersen kent meydanının oralarda var

hadi sevişelim..
Toplam Hit: 1023 Toplam Mesaj: 4