Sarma Sigara İçenler ?
-
Arkadaşlar 1 ay dır old holborn yellow bulamıyorum istanbul da , taksim kadıköy vs. dahil heryer sıkıntılı ki taksimde kağıt ve filtre ile 29 tl dedi biyer normal de 15 e alıyordum , temin edebileceğim bir yer var mı ?
-
Levent doğa şarküteriye bir bak istersen orada olması lazım. En son golden virginia alırken görmüştüm old holborn da vardı sanki.Golden virginiayı kafalarına göre 10-15-20tl gibi fiyatlardan satıyorlar. holborn da o fiyatlardadır muhtemelen. Beşiktaşda adını hatılamıyorum ama sinan paşanın yanında bir pasaj var altında tütüncüler var oralara da sor satıyor olabilirler.
-
Hocam ben golden virginia yada drum blue içiyorum.. Tütün - kağıt - filtre ile birlikte 15 tlye alıyorum .. Ankara'da olan arkadaşlar Tunalıdaki - Çelikler pasajının girişinden halledebilirler :)
-
bursada goruklede yerleşim pasajinin alt katinda bi kaç tütüncü var bizim arkadaşlar oradaki hayko cepkine benzeyen bi dayidan aliyorlar babaakuyok tarafından 16/Haz/14 02:01 tarihinde düzenlenmiştir
-
AyTiFix bunu yazdı
bana da bursa'da sigara sarma ve malzeme temini konusunda yardimci olacak var mi acaba?
yeşilde var, daha merkezde istersen kent meydanının oralarda var