folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Şartlı Geçilen Dersle Yatay Geçiş Yapılırmı

Şartlı Geçilen Dersle Yatay Geçiş Yapılırmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar derslerimden biri dc yatay geçişe etkisi olurmu bunu yükseltmek istesem sınavına nezaman giricem

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

DC ile geçmek için güz ortalamanın ve bahar ortalamanın ayrı ayrı 2.00 ve üzeri olması gerekiyor, bu durumda bir engeli olmaz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Selçuk Üniversitesi'nden Ege'ye yatay geçiş yaptım. 1 tane D'li dersim vardı. Sıkıntı olmadı. Şu an Ege'deyim.

Tren odun seçmez hacı abi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

saolun hocalar

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

hayır 2 ortalama yetmeyebiliyor bazen okuldan okula değişir o mesela benim okul 2.5 istiyor şerefsizler yapana kadar canım çıkıyor.

hocam dc derslerle ilgili özel agno yürürlüğü uygularlar ama okulun geçme agrosuyla aynı oluyor. geçme agnosu 2 ise sen 2 yi tamamladıktan  sonra isterse elli tane dc olsun yatay geçişi etkilemez. ama sor yine de geçme agnosu 2 mi 2.5 mu onu öğren.

yükseltmek derken bütlere girebilirsin hocam onun tarihleri üninin sitesinde veya okulun giriş kapısında yazar.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 2024 Toplam Mesaj: 5