SAT Sınavı Kayıt Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    SAT sınavına girmeye karar verdim yurtdışında okumak için fakat kaytların yapıldığı siteye hesap açmak için girdiğimde türkçe karakter sorunundan kayıt olamadığımı gördüm. Desteğe mail attım da perşembe günleri sadece maillere bakıyorlarmış artık cevap haftaya falan gelir herhalde. Buradaki adın kimliktekiyle aynı olması şart aksi takdirde zaten sınava almıyorlar. Var mı aranızda isminde Türkçe karakter olup da SAT'a girmiş biri ulan isimizi değiştirmemizi önermesinler şimdi ?


    Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2014
    Erkek

    Selamlar hocam. Benim eşim girmişti geçen sene. Adında "ó" harfi vardı ve onu normal "o" olarak kaydettirdik, bir sorun yaşamadı.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    Eywallah hocam ben de bugün konuyu araştırmya devam ettim sabah bi eğitim danışmanlığı veren kursu aramıştım orada konuyla ilgili danışman hocaya yonlendirdiler o da aynısını dedi. Yine de insan merak etmiyor değil hem dünya çapında geçerli bir sınav düzenle hem de bu gibi durumlarda ne yapılacağını sitede hiçbir yere yazma neresinden baksan ösym'lik iş yani hayır bi de neyseki latin alfabesi kullanıyoruz kiril miril kullananlar araplar nabıyo walla çok merak ettim :D


    Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 742 Toplam Mesaj: 3
eğitim sat yurtdışı üni