folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sata Dvd Writer İ Bios Görmüyor

Sata Dvd Writer İ Bios Görmüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

Asus P4V8X-X anakartim a cd writerdan hariç dwd writer taktim yalniz dwd writer sata girişli. windows da caliştirdim kullaniyorum yalniz bios görmüyor. boot edemiyorum. Nasıl halledebilirim _?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    Yardım edecek mürid yok mu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    dostlar hadi son günüm on beş gün giremicem halledeyim sunu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    iyi madem biz de dwd writer den format atmayiz =(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

önce biosu default ayarlara getir, eğer görmediyse ide control diye bi seçenek olması gerek. Orada raid seçenği varsa onu No-Raid yapman gerekir.. Yine olmazsa biosunu güncelle derim.. Alternatif olarak windowsu flashdiskten de kurabilirsin..

eee pclerde kullanılan yöntemle sende kurabilirsin..Ama büyük ihtimal dediklerimi yaparsan da sorunun çözülür

http://www.notebook.gen.tr/asus-eee-pc-f29/asus-eee-pc-linux-4g-ye-usb-bellekten-win-xp-kurmak-t3444.html

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    son 7 gün

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    dostlar GH22NS40 lg dwd writer i windows da görmüyor şuan GH22NS40_NL01(EW) dosyasini indirdim görsün die o program bile görmüyo kullanamiyorum sata girişini deiştirdim denedim yine olmadi iki sata girişi war görmüyor... format atmasaydım keşke ya
Toplam Hit: 2990 Toplam Mesaj: 7