SATA Harddisk
-
s.a arkadaslar.benim elimde anakartım wardı eski 40 gb(ata) harddiskim wardı.simdi anakart deistirdim bayagı oldu bide elime satalı harddisk gecti anakart satayı desteklio.ben bu harddiskin GÜÇ şeyini nerden karşılicam kablo bulamadım ne yapmam gerekir?
-
onun incecik (genelde kırmızı) bi kablosu war onu takacan güç müç takmana gerek yok
-
tamamda işte benim bilgisayarda o kblodan yok
napmam lasım?
-
tarramın anteni elektirik kablosu takmadan olurmu:) ir in dediği kırmızı kablo data kablosu m.q onun bi ucu boardda bi ucu hdd ye bu mantıkla hdd elektiriği boarddanmı alıo almıo tabi sata hdd lerin elektirik kablosu arı satılıo git pc cilere 2-3 ytl bişi al gel zaten 6-7cm bi kablo bi ucu power a ( normal cd romu falan bağladığın girişe ) diğer ucunu görcen zaten kırmıyızı taktığın yerin yanına hdd ye takıon ince siyah oluo o tarafı sağ tarafında aşağı doru giden bi kesik oluo ya git sata elektirik kablosu de versinler.: )
-
bak güç kablosu bu
irin dediği data kablosuda bu ha üsteki kablo bak kırmızı olan ortadaki de güç kablosunun boydan çekilmiş pozu:)
-
Lem biz bilgisayarcıyız bu sata kablosundan adanada yok kimse satmıyor...bulan olursa parası neyse gönderim bana 20 tane falan alın lem gözünüzü sevim satalarımdan çoğu bu dertten yanıyor :)
-
40 GB 5200 rpm elini çöp tenekesine at kablosu çıkıyo a.q
Bu satalar ilk çıktığında disketten driverini yüklüyoduk way anasını bea
Toplam Hit: 2017 Toplam Mesaj: 7