Sata Hardisk"Te Sorun?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Asus-Sata-Driver P5GC-MX  Arkadaşlar; Hardisk Sıfır. Yukleme yapılıyormuş ancak olmuyormuş. Diriver uyum göstermemiş.  El Cevab Acil Yardım inş...

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar beklıyorum ? THBT nerdenınız....

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    sorununu tam anlayamadım ama sataysa raid sorunuyla karşı karşıyasın sanırım hdd sıfırsa ve yükleme yapamıyosan (raidlede olmuyosa) elinde ide varsa o şekilde dene en azından anakartının sata girişleri arızalı olabilir fazla bızıklarsan sata harddiskinin güç entegresini patlatma ihtimalin yüksektir belkide patlatmışta olabilirsin ıde le dene

ZİNAR KERE ZİNAR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

Yükleme dediğiniz windows yüklemesi ise; ve hdd görmüyorsa

anakartınızın driver cdsi içersinde sata/ide raid diye bir klasr olması gerekli(cd yoksa anakartın sitesinden gerekli yüklemeyi yapabilirsiniz)
    bu klasör içersinde floppy disk diye bir klasör veya make disk diye bir program olması gerek
    bu klasör içersindekileri diskete kopyalayın biraz teferruatlı ama işte bulun artık
    windows kurmaya başladığınızda harici bir hdd yüklemek için F6'ya basın der windows'un kurulumunun  başlangıcında F6 ya bir kaç kere basın
    bir süre sonra dosyaları kopyalarken sizden disket isteyecektir S'ye basarak ek aygıt olarak gösterin(zaten kurulumda yazıyor)
    disketi takın dosyalar kopyalansın ve kuruluma devam edin hdd çıkacaktır

eğer driver sorunu bu ise böyle çözebilirsiniz, daha ayrıntılı ve resimli anlatımları gugıl amcada sata raid tanıtımı/kurulumu diyerek aratabilirsiniz

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hardisk yeni. Pc Yeni diyim. XP Yukluyoruz.. Ama olmadi; Sata hardik'i Cafeci yapamadı:((( Acil yardım.Yoksa Sabahlıyacam.Sabahlar'sam bu adamı sabaha kadar 9 kere doğurturum.Ben ne kadar yorulsam'da; onu 9 kere doğurtucam. zaten kazık attı amk p..  Elimiz mahkum.Bu cafenın tum pc'lerine nasıl zarar veririm yada verebılırmıyız Bilmıyorum.Ama çocuk Fırsatcı.Asgari ücretle çalişan biriyim.Ganımı emdi amk.. ne diyim..Beddua ediyom.İşim Bitsin; Dövecem.Lakin Yabancıyım :S ( bi kere dövdüm )Başıam gelmıyen kalmadi... Dayak yemedim.yada kufur; işten atılıyordum....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

yeni pc ye flopy yoksa takın kardeşim anakartın cd sinde raid driverları vardır içinde (amd64 -i386-txtsetup.oem diye dosyalar vardır) uli chip set bunun içinde olabilir diskete atın bu driverları formata başlıyoruz iyi takip et f6 tuşuna basınız yazısını gördüğünde f6 ya bas daha sonra kurulum için dosyalar yükleniyor felan diyecek daha sonra ek aygıt yüklemek isterseniz "S" ye basın diyecek basacaksın ve A:  sürücüsündeki disket hazırsa enter ve kurulmaya başlayacak 

ZİNAR KERE ZİNAR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tamam Saolun Yardımlarınız için..

Toplam Hit: 1077 Toplam Mesaj: 7