Satalitte Acil Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

satellite m40x-119 bi leptop var makinanın dvd sürücüsü arizali bu yüzden usb dvd yardımıyla format atmak istedim fakat bu sefer diski görmüyo  ahci falan ayarida yok biosda internet e baktim dvd driveri varmiş fakat içine system kuramadigim için bi şey yapamadim ne yapmaliyim ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

bi de ilginc bi sorun var cd leri okuyor dvd leri okumuyor

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

üstad bendede l505 var keşk almaz olaydım windows 7 verdiler yanında sürekli arıza veriyor.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

ya hoca taktigim dvd cd okuyor dvd okumuyor anlamadım amq :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Bu da dvd driveri da nasil ekliycem bunu system kurulmuyor zaten :S

Toplam Hit: 902 Toplam Mesaj: 6