Satıcısına Ulaşamadığım Telefonun Garantisi
-
mayısta xperia go almıştım. aldığım siteyi hatırlamıyorum şu an. 18 ay garantili teşhir ürünüydü. faturası var. faturada ekol bilgisayar yazıyor. www.istanbulreyon.com adresi yine faturada. ancak faturadaki telefonlara da bu siteye de ulaşamıyorum.
hangi site üzerinden aldım şu an hatırlamıyorum ama gittigidiyor gibi bi siteydi bilindik bi yerdi.
neyse şimdi garantiye göndermek istiyorum. buna ne yapabilirim? nereye derdimi anlatabilirim? faturadaki şirket kapanmışsa napabilirim?
-
Satan sitenin faturası önemli değil birde garantiyi veren firmanın kağıdının olması lazım.
-
Prometheus bunu yazdı
mayısta xperia go almıştım. aldığım siteyi hatırlamıyorum şu an. 18 ay garantili teşhir ürünüydü. faturası var. faturada ekol bilgisayar yazıyor. www.istanbulreyon.com adresi yine faturada. ancak faturadaki telefonlara da bu siteye de ulaşamıyorum.
hangi site üzerinden aldım şu an hatırlamıyorum ama gittigidiyor gibi bi siteydi bilindik bi yerdi.
neyse şimdi garantiye göndermek istiyorum. buna ne yapabilirim? nereye derdimi anlatabilirim? faturadaki şirket kapanmışsa napabilirim?
Hocam gittigidiyor bilindik bi site degildir yani su açıdan degil orada sen ,ben gibi tekil sahislarda satis yapıyor.
Onun disinda sony turkiye ile iletisime gec belki onlar cihazi tr ye sokan firmayi bulmada yardimci olabilirler
-
piradomim bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Hocam gittigidiyor bilindik bi site degildir yani su açıdan degil orada sen ,ben gibi tekil sahislarda satis yapıyor.
Onun disinda sony turkiye ile iletisime gec belki onlar cihazi tr ye sokan firmayi bulmada yardimci olabilirler
biliyorum da firmaya ulaşmama yardım ederler belki diye düşündüm
-
hiç gerek yok bence.telefon resmi ithalatsa imei numarasından garanti durumu anında bulunuyor.hatta faturası varsa avrupadan alınma ürünlere bile 1 yıl garanti uyguluyor sony.(dubai hariç)telefon açıp imei numarasından garanti durumunu öğrenebilirsin bence.
-
Düzgün yerden almanın önemi burada ortaya çıkıyor. hepsiburadadan motorola almıştım bi sene önce.ekranını kırdım, rootladım, rom değiştirdim. Geçen kardeşim düşürmüş ekran gitmiş, faturası da kayıptı, göndedim hepsiburadaya bugün mesaj geldi hesabınıza para iadesi yapılmıştır diye :)
-
mataramasuko bunu yazdı
Düzgün yerden almanın önemi burada ortaya çıkıyor. hepsiburadadan motorola almıştım bi sene önce.ekranını kırdım, rootladım, rom değiştirdim. Geçen kardeşim düşürmüş ekran gitmiş, faturası da kayıptı, göndedim hepsiburadaya bugün mesaj geldi hesabınıza para iadesi yapılmıştır diye :)
ayıp la (:
-
noname bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
ayıp la (:
Yok yaw ne ayıbı :) telefon yere düştü diye çalışmayı mı bırakırmış. Hem gorilla diye sattılar aldım iki güne kırıldı yarım metreden parkeye düşünce. Ayrıca avrupaya güncelleme verip trye vermediler mecburen rom yüklemek zorunda kaldım deli ettiler :)
Edit: yanlış anlaşılma olmasın, ekran kırıldığı için grantiye gitmedi ekran komple gitti, görüntü yok :)
http://www.youtube.com/watch?v=wPIoruP06AA
mataramasuko tarafından 06/Kas/14 01:03 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
ayıp la (:
aynen hacı :D ayıp valla :))
http://www.neleroluyorhayatta.com/komik-oglum-varya-sen-o-kizi-seviyon-ama-o-kiz-veriyo-haa-video_7c249f948.html
piradomim tarafından 06/Kas/14 00:26 tarihinde düzenlenmiştir -
erblood bunu yazdı
hiç gerek yok bence.telefon resmi ithalatsa imei numarasından garanti durumu anında bulunuyor.hatta faturası varsa avrupadan alınma ürünlere bile 1 yıl garanti uyguluyor sony.(dubai hariç)telefon açıp imei numarasından garanti durumunu öğrenebilirsin bence.
nerden bakıp bulcam? sony.com.trde bulamadım.
-
Prometheus bunu yazdıerblood bunu yazdı
nerden bakıp bulcam? sony.com.trde bulamadım.
İstanbul da isen evden cikip sony garanti servisine gidiver ,olmadi telefonla ara bilgi iste .en olmadı btk miydi TRye cihaz sokma izni veren kurum ona ulasmaya çalış