folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Satıcısına Ulaşamadığım Telefonun Garantisi

Satıcısına Ulaşamadığım Telefonun Garantisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

mayısta xperia go almıştım. aldığım siteyi hatırlamıyorum şu an. 18 ay garantili teşhir ürünüydü. faturası var. faturada ekol bilgisayar yazıyor. www.istanbulreyon.com adresi yine faturada. ancak faturadaki telefonlara da bu siteye de ulaşamıyorum.

hangi site üzerinden aldım şu an hatırlamıyorum ama gittigidiyor gibi bi siteydi bilindik bi yerdi. 

neyse şimdi garantiye göndermek istiyorum. buna ne yapabilirim? nereye derdimi anlatabilirim? faturadaki şirket kapanmışsa napabilirim?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Satan sitenin faturası önemli değil birde garantiyi veren firmanın kağıdının olması lazım. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

mayısta xperia go almıştım. aldığım siteyi hatırlamıyorum şu an. 18 ay garantili teşhir ürünüydü. faturası var. faturada ekol bilgisayar yazıyor. www.istanbulreyon.com adresi yine faturada. ancak faturadaki telefonlara da bu siteye de ulaşamıyorum.

hangi site üzerinden aldım şu an hatırlamıyorum ama gittigidiyor gibi bi siteydi bilindik bi yerdi. 

neyse şimdi garantiye göndermek istiyorum. buna ne yapabilirim? nereye derdimi anlatabilirim? faturadaki şirket kapanmışsa napabilirim?

Hocam gittigidiyor bilindik bi site degildir yani su açıdan degil orada sen ,ben gibi tekil sahislarda satis yapıyor. 

Onun disinda sony turkiye ile iletisime gec belki onlar cihazi tr ye sokan firmayi bulmada yardimci olabilirler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

Hocam gittigidiyor bilindik bi site degildir yani su açıdan degil orada sen ,ben gibi tekil sahislarda satis yapıyor. 

Onun disinda sony turkiye ile iletisime gec belki onlar cihazi tr ye sokan firmayi bulmada yardimci olabilirler

biliyorum da firmaya ulaşmama yardım ederler belki diye düşündüm

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hiç gerek yok bence.telefon resmi ithalatsa imei numarasından garanti durumu anında bulunuyor.hatta faturası varsa avrupadan alınma ürünlere bile 1 yıl garanti uyguluyor sony.(dubai hariç)telefon açıp imei numarasından garanti durumunu öğrenebilirsin bence.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Düzgün yerden almanın önemi burada ortaya çıkıyor. hepsiburadadan motorola almıştım bi sene önce.ekranını kırdım, rootladım, rom değiştirdim. Geçen kardeşim düşürmüş ekran gitmiş, faturası da kayıptı, göndedim hepsiburadaya bugün mesaj geldi hesabınıza para iadesi yapılmıştır diye :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Düzgün yerden almanın önemi burada ortaya çıkıyor. hepsiburadadan motorola almıştım bi sene önce.ekranını kırdım, rootladım, rom değiştirdim. Geçen kardeşim düşürmüş ekran gitmiş, faturası da kayıptı, göndedim hepsiburadaya bugün mesaj geldi hesabınıza para iadesi yapılmıştır diye :) 

ayıp la (:

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

ayıp la (:

Yok yaw ne ayıbı :) telefon yere düştü diye çalışmayı mı bırakırmış. Hem gorilla diye sattılar aldım iki güne kırıldı yarım metreden parkeye düşünce. Ayrıca avrupaya güncelleme verip trye vermediler mecburen rom yüklemek zorunda kaldım deli ettiler :)

Edit: yanlış anlaşılma olmasın, ekran kırıldığı için grantiye gitmedi ekran komple gitti, görüntü yok :)

http://www.youtube.com/watch?v=wPIoruP06AA

mataramasuko tarafından 06/Kas/14 01:03 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

ayıp la (:

aynen hacı :D ayıp valla :))

http://www.neleroluyorhayatta.com/komik-oglum-varya-sen-o-kizi-seviyon-ama-o-kiz-veriyo-haa-video_7c249f948.html

piradomim tarafından 06/Kas/14 00:26 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    erblood bunu yazdı

hiç gerek yok bence.telefon resmi ithalatsa imei numarasından garanti durumu anında bulunuyor.hatta faturası varsa avrupadan alınma ürünlere bile 1 yıl garanti uyguluyor sony.(dubai hariç)telefon açıp imei numarasından garanti durumunu öğrenebilirsin bence.

nerden bakıp bulcam? sony.com.trde bulamadım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    erblood bunu yazdı

nerden bakıp bulcam? sony.com.trde bulamadım.

İstanbul da isen evden cikip sony garanti servisine gidiver ,olmadi telefonla ara bilgi iste .en olmadı btk miydi TRye cihaz sokma izni veren kurum ona ulasmaya çalış 

Toplam Hit: 1350 Toplam Mesaj: 11