folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılan Zipponun Orjinal Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

Satılan Zipponun Orjinal Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba, bu günlerde kafama takılan bir soru var. Her yerde farklı bir şey söyleniyor. Bu gün Tahribatta'da gördüm zippo satan bir arkadaş için orjinal mi değil mi çelişkisine düşülmüş. Siz zipponun orjinal olup olmadığını nasıl anlarsınız? Mesela benim elimde bir zippo var.

Altında;

A ZİPPO 10

BRADFORD.PA MADE IN USA

İç kısmında ;

FOR BEST RESULTS

USE ZIPPO

FLINTS AND FLUID

ZİPPO MPG. CO. BRADFORD. PA.

C

MADE IN ZIPPO USA.

yazıyor.

Pamuk kısmında lift to fill yazısı var 3 tane. Bu zippo orjinal midir? değil midir? ya da siz zippoların orjinal olup olmadığını nasıl anlarsınız? 

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Ağırlığından ve sesinden anlaşılır diye düşünüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

Ağırlığından ve sesinden anlaşılır diye düşünüyorum.

-----------------------------

yok dostum birebir imitasyonlar var aynısı. Orjinal zipponun şu senede pek bir anlamı yok çünkü 2000 öncesi zippoları evladiyelik saklardın ama 2000 sonrası modeller kalite açısından imitasyondan farkı pek yok. Tek farkı garantisi, onuda taksimde belli yerler var parası neyse yaptırırsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

tahtakale mercan yokusuna girisine hac malzemeleri satan bir ishaninin en ust katinda k.kibris ve turkiye distrubutoru.

goturun yardimci olur.(omur boyu bozuk olan ic mekanizmayi bedava degistiriyolar cark falan gidince.)

altindaki rakam ve harfler uretim ayi ve yilini belirtir. ondan bisey cikmaz.

sesten toklugundan agirligindan anlasilir en rahat. arkadasin dedigine gore ayni imitasyonlar varmis bilemiyorum onu..

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    Bizde sattik zippo.Buradan 2 arkadaşa sattık.Dedikleri gibi replika ürünler çok.O yüzden eğer distribütörden almıyorsanız kaynağınızı iyi araştırın.Bizde sorun yok eğer aksini ispat edebilen çıkarsa anında iade ki kaç aydır daha böyle bir şey idda eden çıkmadı ;) eğer distribütöre gidemiyorsanız mail atın yine yardımcı olurlar.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 4012 Toplam Mesaj: 5