SATILDI - Dell USB-C Monitör, S2722QC, 27 İnç, 3840 X 2160, LED LCD, IPS, 4Ms, 60Hz, 350Cd/M²
-
Mac ile kullandığım monitörü satıyorum, ürünü 2022/12/23 tarihinde aldım garanti süresi üç yıl olması lazım ama en kötü 6 ay kaldı, kutusu ve faturası mevcut ve temiz kullanıldı.
Amazonda ürün 13.700 TL ile listelenmiş normalde 10 bin civarı düşünüyorum fakat tahribata özel fiyat olarak 9000 TL diyebiliriz ya da tekliflerinize açığım, ürünün muadil sahibinden linki bulamadım fakat mac ile kullanımı oldukça rahat.
https://www.dell.com/en-us/shop/dell-27-4k-uhd-usb-c-monitor-s2722qc/apd/210-bbqt/monitors-monitor-accessories
Tekirdağ / Çorlu'da ikamet etmekteyim çevre ilçeler için taşımada yardımcı olmaya çalışabilirim, şirket kargosu üstünden uygun gönderim sağlayabiliyorum.
mugen tarafından 25/Eyl/24 09:28 tarihinde düzenlenmiştir -
7000 TL son fiyattır up olsun acil elden çıkarmam lazım
-
up niyetine
Çorlu'dan mürid var mıymış forumda ya? Sevindim.
-
Arkadaşlar merhaba, özel mesajdan ulaşan müritlere toplu cevap vermek istedim, her ne kadar yardımcı olmak istesem de 6 bin ve 5 bin gibi rakamlar maalesef mümkün değil, kapamam gereken borçlarım var, teklifler için teşekkür ederim.
-
Ayni ekrani mac ile bende kullaniyorum guzel ekrandir tavsiye ederim. 4k olmasi ve gozu yormamasi guzel. ve bir cok girise sahip
-
Son kez up olsun
-
Hocam selam kutusu faturası varmı cihazın