folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder [SATILDI] Bambu Lab X1C Combo (1 Yıl Garantili - 342 Saat) - Textured Pei Plate

[SATILDI] Bambu Lab X1C Combo (1 Yıl Garantili - 342 Saat) - Textured Pei Plate

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    Ürünü Hepsiburada üzerinden 22.04.2024 tarihinde Teknoartshop'tan (robitshop) satın aldım. Geçerli olarak 1 yıldan uzun süreli garantisi mevcut.

Üzerinde gelen orijinal plate ile yalnızca Cool Plate yüzünde 2 kez baskı aldım, Engineering Plate yüzüyse hiç kullanılmadı. Ürünle birlikte gönderilen yedek 2 adet Cool Plate hiç açılmadı.

Ek olarak 27.04.2024 tarihinde yine Hepsiburada üzerinden Textured Pei Plate (çift yüzlü altın rengi) satın aldım (güncel fiyatı 3100 lira ve üzerinde). Daha sonra aldığım tüm baskıları bu Textured Pei'nin tek bir yüzünde aldım, diğer yüzü hiç kullanılmadı. Aktif olarak kullandığım yüzündeyse herhangi bir çizik ya da deformasyon mevcut değil.

Alınmış tüm baskılar çeşitli eSUN filamentler ile alındı, başka hiçbir filament kullanmadım.

Yazıcının da platein de faturaları mevcut.

Ürünle birlikte gönderilen yedek hotend, yağlar, termal macun, yapıştırıcı, ptfe tüpler vs. tüm aksesuarları hiç kullanılmamış şekilde durmakta (1 adet yağ hariç, z axisinin yağlanması için kullanıldı).

Çizik, göçük, çalışırken olmaması gereken bir ses vs. hiçbir kusuru yoktur, zaten yalnızca 342 saat kullanılmış bir cihaz. İlk günkü kondisyonunda demek yanlış olmaz. Orijinal kutusu vs kutu içeriği birebir muhafaza edilmiştir.

Satma sebebimse zaman ayıramamak, mevcut modelleri basmak çok benlik değil. Bastığım modelleri de arkadaşların vs. işleri/istekleri için basmıştım. Çizim yapmaya, uğraşmaya vs. zaman ayıramıyorum. Zaten zaman ayırabiliyor olsaydım neredeyse 1 yılda yalnızca 15 gün kullanılmazdı. Yakın zamanda da askere gideceğim için boş yere yatsın istemiyorum.

Not: AMS tek başına satılık değildir, cüzi bir miktar pazarlık payı vardır.

Not: Sıfırının 26.03.2025 itibariyle kimi yerde ön siparişle kimi yerdeyse stoktan teslimle 75000-78000 civarından başlayan fiyatlara mevcut olduğunun farkındayım. Textured Pei Plate'i de 3000-3500'e alsanız toplamda 78000-81000 aralığına maledebilirsiniz. Taksitle alacaksanız, hele ki vade farksız alabiliyorsanız zaten sıfırını almanız daha makul olacaktır. Nakit parası olan, sıfırına 78.000-81.000 arası para vereceğime temiz ikinci el bir şey alayım, aradaki farka 20-25kg filament alırım diyenler için açılmış bir ilandır.

Merhaba müritler, bir arkadaşım başlıkta belirtilen ürünü satmaktadır, tahribata özel pazarlık payı sağlanmasını istedim, ilgilinen varsa ulaşabilir konuşup anlaşabiliriz, Tekirdağ/Çorlu çevresine ücretsiz servis çekebilirim.

Sahibinden Linki ve ürün resimleri: sahibinden.com

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-bambu-lab-x1c-combo-1-yil-garantili-342-saat-textured-pei-1236831955/detay/

mugen tarafından 06/Nis/25 11:55 tarihinde düzenlenmiştir

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

mürit için uppp

Yav he he
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

hem up olsun hemde güzel makinedir yıllarca creality kullanmış ve 2 tane creality marka cihazım olmasına rağmen son zamanlar sürekli bambulab x1c den çıktılar alıyorum alanı üzmeyen bir makina diyebilirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek

Param Olsa da Ben Alsam.. 

"Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

UPPIDI

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

3d baskı mi bu

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

3d baskı mi bu

evet hocam

Toplam Hit: 866 Toplam Mesaj: 7
x1 bambu bambu lab