[SATILDI] İphone 11 64 GB Kırmızı
-
Merhaba büyüklerim, kardeşlerim elimde önümüzdeki hafta içerisinde ıskartaya çıkacak bir iphone 11 64 GB - Red edition mevcut, ürün 2020/11/18 tarihinde Türkiye TROY'dan 7539TL'ye alındı. Kutusu, faturası, stickerları, orjinal şarj adaptörü ve kablosu, orjinal kulaklığı mevcut yani kısacası kutu içeriği muhafaza edilmiş durumda, yalnızca kablolar uzun süreli kullanımdan dolayı sararmış durumda. Ürünün pil sağlığı an itibari ile 78% ile ortalama kullanımda günü idare edebilmekte. Ürünü uzun süredir koruyucu ön cam olmadan kullanıyorum o yüzden ekranda beni rahatsız etmeyecek derecede mikro çizikler ne yazık ki mevcut. Her ne kadar kılıfla kullanmış olsam da ürünün kasasında da bazı aşınmalar oluşmuş, bunları ilerleyen saatlerde fotoğraflarını çekip buraya ekleyeceğim.
Ürünün ederi ne olmalıdır, talibi var mıdır arz ederim.
Ürünü 2025/05/22 Tarihinde 10bin TL bedel ile Tahribat dışında sattım.
mugen tarafından 23/May/25 17:42 tarihinde düzenlenmiştir -
9-10 lira yapar. Alan kişi zaten 1 lira masraf yapıp Deji batarya taktırmak zorunda olacak. Bence siktir et satma evde yedek telefon olarak dursun. Nasıl olsa iOS 19'uda alacak. 2029'a kadarda uygulama desteği var.
-
mkyb bunu yazdı
9-10 lira yapar. Alan kişi zaten 1 lira masraf yapıp Deji batarya taktırmak zorunda olacak. Bence siktir et satma evde yedek telefon olarak dursun. Nasıl olsa iOS 19'uda alacak. 2029'a kadarda uygulama desteği var.
Kenarda öleceğine kullanılsın abi ya, cidden apple telefonlardan tiksindim kullandığım sürede, evde alternatif telefonlar mevcut 9-10 ediyorsa elden çıkartıp değerlendirmek daha cazip geldi şu an. Teşekkür ederim.
-
sahibinden bak hocam kendi malının temizliğindeki cihazlar kaça gidiyor ona göre bir fiyat yaz alabilirim belki uygun yazarsan