[SATILDI] XBOX Series X 1 TB + Elite Series 2 Controller
-
Her iki ürünü de yurt dışından aldım. Birkaç oyun bitirdikten sonra GTA VI çıkana kadar kenarda dursun diye bırakmıştım ama PC topladığım için gerek kalmadı.
Yine GTA VI'da kullanmak için Elite Series 2 Controller'da almıştım fakat yalnızca çalıştığına emin olmak için deneme maksatlı kutusunu açtım ve öylece kutusuna koyup kaldırdım.
Xbox'ı kullanmadığım dönemde Xbox ile birlikte gelen controller'ı da bir arkadaşıma sattım, o yüzden Xbox'ın kendi controller'ı kutu içeriğine dahil değil.
Fotoğraflardan da anlayabileceğiniz üzere her iki üründe de herhangi bir kusur vs. yok. Controller zaten hiç kullanılmadı, yalnızca kutusundan çıkarıldı.
Xbox'ın garantisi bitmiş durumda, Elite Series 2 Controller'ın ise fotoğraflarda da görülebileceği üzere 19.06.2026 tarihine kadar garantisi devam etmekte.
Ürünleri ayrı ayrı satmıyorum.
Tekirdağ / Çorlu içi elden teslim gerçekleştirebilirim.
TBT Özel Fiyat: 22.000 TL
[Önceki Konular]
[SATILIK] Logitech MX Keys Business (Bolt Alıcı, 2025/03/16 Tarihine Dek Garantili)
[SATILIK] Temiz 2025/03/18 Tarihine Dek Garantili Magic Mouse 2
[TBT SATILDI] - 2025/07 Garantili Creality Ender 3 S1 PRO
[TBT SATILDI] Logitech MX Master 3S Ve MX Keys Business
mugen tarafından 27/Mar/25 09:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Mürid için UP olsun, hayırlı satışlar.
Yeni konu açmak istemedim.
Bizim oğlan PS5 ini satıp PC istedi geçiş yaptık. Şimdi de başımıza oyun satın alma dertleri çıktı (online kırık vs olmuyormuş). Ayrıca bir kaç oyun için kontroller sanırım (oyun kolu) istiyor.
Orijinalleri pahalı. Yan sanayiler sanırım çok ama kafa karıştırıcı, fiyat / performans tavsiyesinde bulunacak ya da fikir verecek arkadaş olursa sevinirim.
-
almanyada ikamet ediyorum ps 5 alıp indirimdeyken türkiyede satmam kolay olur mu acaba bu iş bana küçük harçlık kari bırakır mı ?
-
MaxeL bunu yazdı
almanyada ikamet ediyorum ps 5 alıp indirimdeyken türkiyede satmam kolay olur mu acaba bu iş bana küçük harçlık kari bırakır mı ?
ekran kartlarına bakabilirsin 5 serisi yeni çıktı.
-
MaxeL bunu yazdı
Bırakır
-
GoQaN bunu yazdı
Bizim oğlan PS5 ini satıp PC istedi geçiş yaptık. Şimdi de başımıza oyun satın alma dertleri çıktı (online kırık vs olmuyormuş). Ayrıca bir kaç oyun için kontroller sanırım (oyun kolu) istiyor.
Orijinalleri pahalı. Yan sanayiler sanırım çok ama kafa karıştırıcı, fiyat / performans tavsiyesinde bulunacak ya da fikir verecek arkadaş olursa sevinirim.
Korsan neden olmuyor online mı oynamak istiyor ? Xbox'un joistickleri Windows 10 ve sonrasında sorunsuz çalışıyor diye biliyorum.
-
mkyb bunu yazdıGoQaN bunu yazdı
Korsan neden olmuyor online mı oynamak istiyor ? Xbox'un joistickleri Windows 10 ve sonrasında sorunsuz çalışıyor diye biliyorum.
Aynen ya derdi online oynamak. Mesela GTA 5 i konsolda da PC de de en az 20 kez bitirdi, neymiş online olmuyormuş tekrar aldık.
NBA 2025 i klavyeden oynayamıyormuş, dedim "niye PS5 den PC ye geçtik o zaman?!" vs vs.. 30 yıl oyun oynadım 1 TL bile oyuna para vermedim. Dert yeminle...
Xbox controller mı alalım hocam, orjinal yan sanayi va tecrüben var mı?
-
MaxeL bunu yazdı
hocam bu taraflara geliyorsan bana bir ürün lazım, getirebilir misin?
-
GoQaN bunu yazdı
Aynen ya derdi online oynamak. Mesela GTA 5 i konsolda da PC de de en az 20 kez bitirdi, neymiş online olmuyormuş tekrar aldık.
NBA 2025 i klavyeden oynayamıyormuş, dedim "niye PS5 den PC ye geçtik o zaman?!" vs vs.. 30 yıl oyun oynadım 1 TL bile oyuna para vermedim. Dert yeminle...
Xbox controller mı alalım hocam, orjinal yan sanayi va tecrüben var mı?
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-xbox-series-kablosuz-fiyati,820242699.html
Bundan al fifa 19 zamanı hafta sonu sabahlara kadar oynadım elde ağrı falan olmadı. Diğerlerinde parmaklarım uyuşuyordu.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
Ürün nedir hoca
-
MaxeL bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
Ürün nedir hoca
özelden yazıyorum hocam