folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder [SATILDI] XBOX Series X 1 TB + Elite Series 2 Controller

[SATILDI] XBOX Series X 1 TB + Elite Series 2 Controller

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

Her iki ürünü de yurt dışından aldım. Birkaç oyun bitirdikten sonra GTA VI çıkana kadar kenarda dursun diye bırakmıştım ama PC topladığım için gerek kalmadı.

Yine GTA VI'da kullanmak için Elite Series 2 Controller'da almıştım fakat yalnızca çalıştığına emin olmak için deneme maksatlı kutusunu açtım ve öylece kutusuna koyup kaldırdım.

Xbox'ı kullanmadığım dönemde Xbox ile birlikte gelen controller'ı da bir arkadaşıma sattım, o yüzden Xbox'ın kendi controller'ı kutu içeriğine dahil değil.

Fotoğraflardan da anlayabileceğiniz üzere her iki üründe de herhangi bir kusur vs. yok. Controller zaten hiç kullanılmadı, yalnızca kutusundan çıkarıldı.

Xbox'ın garantisi bitmiş durumda, Elite Series 2 Controller'ın ise fotoğraflarda da görülebileceği üzere 19.06.2026 tarihine kadar garantisi devam etmekte.

Ürünleri ayrı ayrı satmıyorum.

Tekirdağ / Çorlu içi elden teslim gerçekleştirebilirim.

TBT Özel Fiyat: 22.000 TL

Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-27-1 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-27-2 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-27 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-28-1 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-28-2 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-28-3 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-28-4 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-28 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-29-1 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-29-2 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-29-3 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-29-4 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-29-5 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-29-6 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-29-7 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-29 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-30-1 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-30-2 Whats-App-Image-2025-02-10-at-21-46-30

[Önceki Konular]

[SATILIK] Logitech MX Keys Business (Bolt Alıcı, 2025/03/16 Tarihine Dek Garantili)

[SATILIK] Temiz 2025/03/18 Tarihine Dek Garantili Magic Mouse 2

[TBT SATILDI] - 2025/07 Garantili Creality Ender 3 S1 PRO

[TBT SATILDI] Logitech MX Master 3S Ve MX Keys Business

mugen tarafından 27/Mar/25 09:59 tarihinde düzenlenmiştir

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek

Mürid için UP olsun, hayırlı satışlar.

Yeni konu açmak istemedim.

Bizim oğlan PS5 ini satıp PC istedi geçiş yaptık. Şimdi de başımıza oyun satın alma dertleri çıktı (online kırık vs olmuyormuş). Ayrıca bir kaç oyun için kontroller sanırım (oyun kolu) istiyor.

Orijinalleri pahalı. Yan sanayiler sanırım çok ama kafa karıştırıcı, fiyat / performans tavsiyesinde bulunacak ya da fikir verecek arkadaş olursa sevinirim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

almanyada ikamet ediyorum ps 5 alıp indirimdeyken türkiyede satmam kolay olur mu acaba bu iş bana küçük harçlık kari bırakır mı ?

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

almanyada ikamet ediyorum ps 5 alıp indirimdeyken türkiyede satmam kolay olur mu acaba bu iş bana küçük harçlık kari bırakır mı ?

ekran kartlarına bakabilirsin 5 serisi yeni çıktı.

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

Bırakır

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    GoQaN bunu yazdı

Bizim oğlan PS5 ini satıp PC istedi geçiş yaptık. Şimdi de başımıza oyun satın alma dertleri çıktı (online kırık vs olmuyormuş). Ayrıca bir kaç oyun için kontroller sanırım (oyun kolu) istiyor.

Orijinalleri pahalı. Yan sanayiler sanırım çok ama kafa karıştırıcı, fiyat / performans tavsiyesinde bulunacak ya da fikir verecek arkadaş olursa sevinirim.

Korsan neden olmuyor online mı oynamak istiyor ? Xbox'un joistickleri Windows 10 ve sonrasında sorunsuz çalışıyor diye biliyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı

Korsan neden olmuyor online mı oynamak istiyor ? Xbox'un joistickleri Windows 10 ve sonrasında sorunsuz çalışıyor diye biliyorum.

Aynen ya derdi online oynamak. Mesela GTA 5 i konsolda da PC de de en az 20 kez bitirdi, neymiş online olmuyormuş tekrar aldık.

NBA 2025 i klavyeden oynayamıyormuş, dedim "niye PS5 den PC ye geçtik o zaman?!" vs vs.. 30 yıl oyun oynadım 1 TL bile oyuna para vermedim. Dert yeminle...

Xbox controller mı alalım hocam, orjinal yan sanayi va tecrüben var mı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

hocam bu taraflara geliyorsan bana bir ürün lazım, getirebilir misin?

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    GoQaN bunu yazdı

Aynen ya derdi online oynamak. Mesela GTA 5 i konsolda da PC de de en az 20 kez bitirdi, neymiş online olmuyormuş tekrar aldık.

NBA 2025 i klavyeden oynayamıyormuş, dedim "niye PS5 den PC ye geçtik o zaman?!" vs vs.. 30 yıl oyun oynadım 1 TL bile oyuna para vermedim. Dert yeminle...

Xbox controller mı alalım hocam, orjinal yan sanayi va tecrüben var mı?

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-xbox-series-kablosuz-fiyati,820242699.html

Bundan al fifa 19 zamanı hafta sonu sabahlara kadar oynadım elde ağrı falan olmadı. Diğerlerinde parmaklarım uyuşuyordu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

Ürün nedir hoca 

Break Dance Bboy MaxeL
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

Ürün nedir hoca 

özelden yazıyorum hocam

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 665 Toplam Mesaj: 11
xbox series x