folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık - Lexmark X5070 "All İn One With Fax"

Satılık - Lexmark X5070 "All İn One With Fax"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cerololo
    Cerololo's avatar
    Erkek

Sayfayı şişirmeden direk "Gittigidiyor" bağlantısını veriyorum :

http://urun.gittigidiyor.com/Lexmark-X5070-quot-All-in-One-with-Fax-quot_W0QQidZZ20462414

Elden satın almak isteyen olursa Tahribat üyelerine havale ile 175 liraya veririm.

Msn adresim : ceranimo@istanbul.com

Çapayı bırakırıp eve dönmek gibi seviyorum seni.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    nocturnal_mortum's avatar
    Erkek
    satışını baltalamak gibi olmasın ama bk gibi makinedir.üst modeli 5075'i kullanan biri olarak söylüyorum.kimlik tarayamıyosun,çözünürlüğü çok düşük,kartuşları dolum olmuyor.kartuşları 120 ytl üstelik aldığın baskı adeti 175 adet.pictbridge koymuşlar sözümona ama fotoğraf baskısı rezalet.tahribattan birinin başına bela etmesini istemem.üstelik ürünün artık üretilmediği ve piyasadan yavaş yavaş çekildiğinide son not olarak ekliyim.piyasada şu an çok zor bulursunuz.onun yerine 5075'i sürdüler.aklı olan adam lexmarktan uzak durur.

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

nocturnal_mortum bunu yazdı:
    -----------------------------
    satışını baltalamak gibi olmasın ama bk gibi makinedir.üst modeli 5075'i kullanan biri olarak söylüyorum.kimlik tarayamıyosun,çözünürlüğü çok düşük,kartuşları dolum olmuyor.kartuşları 120 ytl üstelik aldığın baskı adeti 175 adet.pictbridge koymuşlar sözümona ama fotoğraf baskısı rezalet.tahribattan birinin başına bela etmesini istemem.üstelik ürünün artık üretilmediği ve piyasadan yavaş yavaş çekildiğinide son not olarak ekliyim.piyasada şu an çok zor bulursunuz.onun yerine 5075'i sürdüler.aklı olan adam lexmarktan uzak durur.

dediklerine aynen katılıyorum 2 tane yazıcı aldım ikisinde lexmark aldım maalesefki ben hayatımda böyle rezil makineler görmedim biri düşük modeldi biri üst bir modeldi şimdi ikisinide kaldırdım kullanmıyorum alacaksanız HP alın en azından doluma felan geliyor doldurmasanız bile  kartuşları lexmarktan ucuz

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Lexmark marka yazıcı arkadaş bi tane almıtı kablosuz filan oda memnun diildi 5 para etmez dıyodu :)

Bu arada satiş baltalandı kusura bakmazsın artık :)

Yakında Güncelenecektır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    Erkek
    tamam vurmayın öldü artık:p

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

LNAU bunu yazdı:

Lexmark marka yazıcı arkadaş bi tane almıtı kablosuz filan oda memnun diildi 5 para etmez dıyodu :)

Ne kusuru canınız sağolsun. Makine dandik olabilir, hiçbir bilgim yok fakat "Balın olsun Bağdattan sinek gelir" diye de laf var.

Söylediklerinize saygı duyarım.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    Erkek

BiUyeOlamadim bunu yazdı:

LNAU bunu yazdı:

Ne kusuru canınız sağolsun. Makine dandik olabilir, hiçbir bilgim yok fakat "Balın olsun Bağdattan sinek gelir" diye de laf var.

Söylediklerinize saygı duyarım.

ahh be kardeşim yanlış acountdan cevap verdin:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

nocturnal_mortum bunu yazdı:

ahh be kardeşim yanlış acountdan cevap verdin:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Cevabı değil de konuyu yanlış üyelik ile açmıştım, kardeşimin üyeliği ile.

destek@tahribat.com'a mail attım durumla ilgili.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
Toplam Hit: 1266 Toplam Mesaj: 8