Satılık - Lexmark X5070 "All İn One With Fax"
-
Sayfayı şişirmeden direk "Gittigidiyor" bağlantısını veriyorum :
http://urun.gittigidiyor.com/Lexmark-X5070-quot-All-in-One-with-Fax-quot_W0QQidZZ20462414
Elden satın almak isteyen olursa Tahribat üyelerine havale ile 175 liraya veririm.
Msn adresim : ceranimo@istanbul.com
-
satışını baltalamak gibi olmasın ama bk gibi makinedir.üst modeli 5075'i kullanan biri olarak söylüyorum.kimlik tarayamıyosun,çözünürlüğü çok düşük,kartuşları dolum olmuyor.kartuşları 120 ytl üstelik aldığın baskı adeti 175 adet.pictbridge koymuşlar sözümona ama fotoğraf baskısı rezalet.tahribattan birinin başına bela etmesini istemem.üstelik ürünün artık üretilmediği ve piyasadan yavaş yavaş çekildiğinide son not olarak ekliyim.piyasada şu an çok zor bulursunuz.onun yerine 5075'i sürdüler.aklı olan adam lexmarktan uzak durur.
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------
satışını baltalamak gibi olmasın ama bk gibi makinedir.üst modeli 5075'i kullanan biri olarak söylüyorum.kimlik tarayamıyosun,çözünürlüğü çok düşük,kartuşları dolum olmuyor.kartuşları 120 ytl üstelik aldığın baskı adeti 175 adet.pictbridge koymuşlar sözümona ama fotoğraf baskısı rezalet.tahribattan birinin başına bela etmesini istemem.üstelik ürünün artık üretilmediği ve piyasadan yavaş yavaş çekildiğinide son not olarak ekliyim.piyasada şu an çok zor bulursunuz.onun yerine 5075'i sürdüler.aklı olan adam lexmarktan uzak durur.
-----------------------------dediklerine aynen katılıyorum 2 tane yazıcı aldım ikisinde lexmark aldım maalesefki ben hayatımda böyle rezil makineler görmedim biri düşük modeldi biri üst bir modeldi şimdi ikisinide kaldırdım kullanmıyorum alacaksanız HP alın en azından doluma felan geliyor doldurmasanız bile kartuşları lexmarktan ucuz
-
Lexmark marka yazıcı arkadaş bi tane almıtı kablosuz filan oda memnun diildi 5 para etmez dıyodu :)
Bu arada satiş baltalandı kusura bakmazsın artık :)
-
tamam vurmayın öldü artık:p
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Lexmark marka yazıcı arkadaş bi tane almıtı kablosuz filan oda memnun diildi 5 para etmez dıyodu :)
-----------------------------Ne kusuru canınız sağolsun. Makine dandik olabilir, hiçbir bilgim yok fakat "Balın olsun Bağdattan sinek gelir" diye de laf var.
Söylediklerinize saygı duyarım.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Lexmark marka yazıcı arkadaş bi tane almıtı kablosuz filan oda memnun diildi 5 para etmez dıyodu :)
-----------------------------Ne kusuru canınız sağolsun. Makine dandik olabilir, hiçbir bilgim yok fakat "Balın olsun Bağdattan sinek gelir" diye de laf var.
Söylediklerinize saygı duyarım.
-----------------------------ahh be kardeşim yanlış acountdan cevap verdin:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------ahh be kardeşim yanlış acountdan cevap verdin:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-----------------------------Cevabı değil de konuyu yanlış üyelik ile açmıştım, kardeşimin üyeliği ile.
destek@tahribat.com'a mail attım durumla ilgili.