folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık - OCZ "2X2" DDR3 1600Mhz Platinum

Satılık - OCZ "2X2" DDR3 1600Mhz Platinum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Gittigidiyor ilanı : http://urun.gittigidiyor.com/OCZ-2x2GB-DDR3-1600MHz-CL7-Platinum-Enhan-Band_W0QQidZZ20816152

Tahribata özel "Hemen Al" seçeneği ile ilan açabilirim. 

Saygılar, iyi bayramlar.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Satış devam ediyor.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    Rami satarken niye sattığınıda yazarsan daha çok adam çekebilirsin zira buna ben bakınça şunu düşünüyorum bu adam bunu almış memnun kalmamışki satıo o zaman ben niye başıma dert alayım satıosa vardır bir boku oysaki sen 1600 yerine 2000 mhz ram almış olabilirsin yada paraya ihtiyaçın var parça parça satıon elinde bu kaldı diyebilirsin böyleçe kafada soru işaretide kalmaz :) pazarlama bir sanatdır .

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Not : 2 Ram'de şu an çalışır durumda bilgisayarımda takılıdır. Yanlış anakart seçimi dolayısı ile ramlerden tam anlamıyla faydalanamadığım için satıyorum.

İlanda belirtilenler dışında bir durum söz konusu olur ise
    iade kabulumdur. Aksi takdirde iade almıyorum.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

venom88 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Rami satarken niye sattığınıda yazarsan daha çok adam çekebilirsin zira buna ben bakınça şunu düşünüyorum bu adam bunu almış memnun kalmamışki satıo o zaman ben niye başıma dert alayım satıosa vardır bir boku oysaki sen 1600 yerine 2000 mhz ram almış olabilirsin yada paraya ihtiyaçın var parça parça satıon elinde bu kaldı diyebilirsin böyleçe kafada soru işaretide kalmaz :) pazarlama bir sanatdır .
    -----------------------------

İlanın en altında yazıyor : "Not : 2 Ram'de şu an çalışır durumda bilgisayarımda takılıdır. Yanlış anakart seçimi dolayısı ile ramlerden tam anlamıyla faydalanamadığım için satıyorum.

İlanda belirtilenler dışında bir durum söz konusu olur ise
    iade kabulumdur. Aksi takdirde iade almıyorum."

Büyük konuşmak istemem ama 9 yaşımdan beridir ticaretin içindeyim ve pazarlama, esnaflık nedir bilirim. 

Saygılar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

1 yıldır Ocz kullanıyorum ddr2 manyak ram ler ya :)

ana 123 liramı ? len bu çokmu ucuz banamı öyle geliyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Evet fiyatı ucuz çünkü hemen başka bir ddr2 ram almam gerekiyor. Sıfırları 300liradan başlıyor sanıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    hocam topladıgım bi pc nin satı$ durumu var eğer gerçekleşirse alıcam bu ramleride.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 8