folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık - Takasılık Samsung 1100DF 22" CRT Monitör

Satılık - Takasılık Samsung 1100DF 22" CRT Monitör

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

çok temiz durumda, 5 yaşında, hiç bir arıza görmedi, tek bir çizik yok, kız gibi baktım, ama haliyle eskidi led monitöre terfi edicem, 22" ve crt olduğundan görüntü ilk 15 dk tam oturmuyor aldığım ilk günden beri bu şekildeydi sonradan olan birşey değil yani büyük crt lerde sık karşılaşılan bi durum, 15 dk sonra vermesi gereken görüntüyü net bir biçimde veriyor hiç bir sıkıntısı yok.

0.20 mm nokta aralığı, max 2048x1536 @75hz destekli ben 1600x1200 @75 hz de kullanıyorum 5 yıldır, resimleri aşşadadır, kafama yatan herhangi birşey ile takasta edeiblir, fiyat tekliflerini siz yapın değerlendireyim. şehir dışına kargo alıcıya ait olacaktır, şehir içi gelip alabilirsiniz. malum 22" :)

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

bu ne böyle antika falan mı? bu zamanda kim nedenböyle bir monitör kullansın ilginç iyi şatişlar sana.

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

walla güvenlik kamerası fln takmak isteyen için ideal bi alet 5 bnc girişi var, isteyen alır zorla satmıyoz ya amk

ayrıca şuan bu monitör özelliğinde bi lcd olsa hiç düşünmem alırım teknolojisi iyi bi alet gel görki herkez lcd kullanıyo

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hangi şehirdesin ve fiyat sormuştum ama gerek kalmadı ben cevabı buldum hayırlı işler inşallah satabilirsin o fiyata.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-samsung-21-1100df-tam-bir-dev-44304217/detay 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

crt lerin görüntü kalitesi daha doğal  ilk lcd ye geçtimde bi garip gelmişti şimdi alistim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam monitör samsungun en sağlam ürettiği monitörlerden hiç arıza vs için görmedim bana uğramadıda fiyat biraz şişik aşşağı çek :|

Hayırlı satışlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

bnden bunun 17'' var aynı kasa gri renk kenarları fazla para yapmaz diye hiç satmayı düşünmemiştim yedekte dursun diye ama hocam senin fiyat ortalaması ile gidiyorsa güzel. ama uygun lcdler var piyasada biraz fiyat indirirsn sanıyorum satılmaz yoksa .

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

BNC girişi varmış, ankarada olsan pazarlık ederdik

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1887 Toplam Mesaj: 8