Satılık - Takasılık Samsung 1100DF 22" CRT Monitör
-
çok temiz durumda, 5 yaşında, hiç bir arıza görmedi, tek bir çizik yok, kız gibi baktım, ama haliyle eskidi led monitöre terfi edicem, 22" ve crt olduğundan görüntü ilk 15 dk tam oturmuyor aldığım ilk günden beri bu şekildeydi sonradan olan birşey değil yani büyük crt lerde sık karşılaşılan bi durum, 15 dk sonra vermesi gereken görüntüyü net bir biçimde veriyor hiç bir sıkıntısı yok.
0.20 mm nokta aralığı, max 2048x1536 @75hz destekli ben 1600x1200 @75 hz de kullanıyorum 5 yıldır, resimleri aşşadadır, kafama yatan herhangi birşey ile takasta edeiblir, fiyat tekliflerini siz yapın değerlendireyim. şehir dışına kargo alıcıya ait olacaktır, şehir içi gelip alabilirsiniz. malum 22" :)

-
bu ne böyle antika falan mı? bu zamanda kim nedenböyle bir monitör kullansın ilginç iyi şatişlar sana.
-
walla güvenlik kamerası fln takmak isteyen için ideal bi alet 5 bnc girişi var, isteyen alır zorla satmıyoz ya amk
ayrıca şuan bu monitör özelliğinde bi lcd olsa hiç düşünmem alırım teknolojisi iyi bi alet gel görki herkez lcd kullanıyo
-
hangi şehirdesin ve fiyat sormuştum ama gerek kalmadı ben cevabı buldum hayırlı işler inşallah satabilirsin o fiyata.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-samsung-21-1100df-tam-bir-dev-44304217/detay -
crt lerin görüntü kalitesi daha doğal ilk lcd ye geçtimde bi garip gelmişti şimdi alistim
-
hocam monitör samsungun en sağlam ürettiği monitörlerden hiç arıza vs için görmedim bana uğramadıda fiyat biraz şişik aşşağı çek :|
Hayırlı satışlar.
-
bnden bunun 17'' var aynı kasa gri renk kenarları fazla para yapmaz diye hiç satmayı düşünmemiştim yedekte dursun diye ama hocam senin fiyat ortalaması ile gidiyorsa güzel. ama uygun lcdler var piyasada biraz fiyat indirirsn sanıyorum satılmaz yoksa .
-
BNC girişi varmış, ankarada olsan pazarlık ederdik