folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık 07.07.2016 Faturalı GM 5 Plus

Satılık 07.07.2016 Faturalı GM 5 Plus

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iPhone'a geçtiğimden dolayı satıyorum. Siyah renktir. Vuruk, kuruk, çizik yok ekran cam koruma çekili. Sadece arkadaki logonun orada nokta kadar çizik var ilk aldığım zamanlar kılıf bulamadığım için 1 hafta kılıfsız kullanmıştım o kadar. Aldıktan 1 ay sonra köye tatile gittim orada telefon çekmediği için telefonu doğru dürüst kullanamadım bile. Kutu ve fatura fulldür. Bimeks'ten alınmıştır.

TBT Özel fiyatı : 700 liradır. Fiyatta pazarlık ederim diyenler boşuna zahmet etmesin en uygun fiyatı verdim.

Not : Çift simli Kapadokya duvar kağıtlı 2. seri cihazdır.

mkyb tarafından 19/Eyl/16 00:09 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Hocam hayırlı satışlar. Iphone 6 mı almıştınız? Kaca ve garanti durumunu ogrenebilir miyim acaba?

Bu arada iyi kullanımlar hocam. Aksesuar vesaire durumlarında seve seve yardımcı olmaya calisirim. :)

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Fiyat çok iyi vallaha. İhtiyacım olsa hemen alırdım. Hayırlı satışlar dilerim hocam.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    absconder bunu yazdı

Hocam hayırlı satışlar. Iphone 6 mı almıştınız? Kaca ve garanti durumunu ogrenebilir miyim acaba?

Bu arada iyi kullanımlar hocam. Aksesuar vesaire durumlarında seve seve yardımcı olmaya calisirim. :)

Hocam iphone aksesuarları varmı(6s plus)

Сухое говно к жопе не липнет
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

talibim hocam. ayarlamaya çalışacağım muhtemelen alırım. kimseye vermesen yarın kesin söylesem olur mu?

editbidüt: istanbulda mıydın hacım

Meliksah tarafından 19/Eyl/16 07:32 tarihinde düzenlenmiştir

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Meliksah bunu yazdı

talibim hocam. ayarlamaya çalışacağım muhtemelen alırım. kimseye vermesen yarın kesin söylesem olur mu?

editbidüt: istanbulda mıydın hacım

Evet hocam. Zaten İstanbul dışı düşünmüyorum. Alacak olan cihazı gelsin canlı görsün istiyorum. 

Sabahtan beri öyle saçma teklifler geliyor ki.

4 adet kış lastiği + 100 TL 

iPhone 3G ile takas vs.

Lan 3G mi kaldı diyorum olsun abi diyor. Kağıthanedeymiş. Dedim gel meydana beni orada bekle yola çıkıyorum dedi telefondan engelledim. Mal herif o kadar yol gelsin beklesinde akıllansın biraz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

edit: ben melikşah darkskull un pcden girdim de yanlışlıkla yazmışım :W

DarkSkull tarafından 19/Eyl/16 16:01 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

onları bana soracan hacı. sahibindende kaç kere gitar sattım hepsinde de aynı muhabbetler :W  kardeşime almayı düşünüyorum. akşam pederden de destek çıkartabilirsem yarın haberleşiriz

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek
    l_i_o_n bunu yazdı
    absconder bunu yazdı

Hocam iphone aksesuarları varmı(6s plus)

Hocam merhaba elimde şu an sadece motomo var http://prntscr.com/cjsrbc

Aradığınız başka şey var ise yarın malzeme almaya gidebilirim. Yardımcı olmaya çalışırım seve seve

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
Toplam Hit: 982 Toplam Mesaj: 9
gm 5 plus