Satılık 07.07.2016 Faturalı GM 5 Plus
-
iPhone'a geçtiğimden dolayı satıyorum. Siyah renktir. Vuruk, kuruk, çizik yok ekran cam koruma çekili. Sadece arkadaki logonun orada nokta kadar çizik var ilk aldığım zamanlar kılıf bulamadığım için 1 hafta kılıfsız kullanmıştım o kadar. Aldıktan 1 ay sonra köye tatile gittim orada telefon çekmediği için telefonu doğru dürüst kullanamadım bile. Kutu ve fatura fulldür. Bimeks'ten alınmıştır.
TBT Özel fiyatı : 700 liradır. Fiyatta pazarlık ederim diyenler boşuna zahmet etmesin en uygun fiyatı verdim.
Not : Çift simli Kapadokya duvar kağıtlı 2. seri cihazdır.
mkyb tarafından 19/Eyl/16 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam hayırlı satışlar. Iphone 6 mı almıştınız? Kaca ve garanti durumunu ogrenebilir miyim acaba?
Bu arada iyi kullanımlar hocam. Aksesuar vesaire durumlarında seve seve yardımcı olmaya calisirim. :)
-
Fiyat çok iyi vallaha. İhtiyacım olsa hemen alırdım. Hayırlı satışlar dilerim hocam.
-
absconder bunu yazdı
Hocam hayırlı satışlar. Iphone 6 mı almıştınız? Kaca ve garanti durumunu ogrenebilir miyim acaba?
Bu arada iyi kullanımlar hocam. Aksesuar vesaire durumlarında seve seve yardımcı olmaya calisirim. :)
Hocam iphone aksesuarları varmı(6s plus)
-
talibim hocam. ayarlamaya çalışacağım muhtemelen alırım. kimseye vermesen yarın kesin söylesem olur mu?
editbidüt: istanbulda mıydın hacım
Meliksah tarafından 19/Eyl/16 07:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Meliksah bunu yazdı
talibim hocam. ayarlamaya çalışacağım muhtemelen alırım. kimseye vermesen yarın kesin söylesem olur mu?
editbidüt: istanbulda mıydın hacım
Evet hocam. Zaten İstanbul dışı düşünmüyorum. Alacak olan cihazı gelsin canlı görsün istiyorum.
Sabahtan beri öyle saçma teklifler geliyor ki.
4 adet kış lastiği + 100 TL
iPhone 3G ile takas vs.
Lan 3G mi kaldı diyorum olsun abi diyor. Kağıthanedeymiş. Dedim gel meydana beni orada bekle yola çıkıyorum dedi telefondan engelledim. Mal herif o kadar yol gelsin beklesinde akıllansın biraz.
-
edit: ben melikşah darkskull un pcden girdim de yanlışlıkla yazmışım :W
DarkSkull tarafından 19/Eyl/16 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
onları bana soracan hacı. sahibindende kaç kere gitar sattım hepsinde de aynı muhabbetler :W kardeşime almayı düşünüyorum. akşam pederden de destek çıkartabilirsem yarın haberleşiriz
-
l_i_o_n bunu yazdıabsconder bunu yazdı
Hocam iphone aksesuarları varmı(6s plus)
Hocam merhaba elimde şu an sadece motomo var http://prntscr.com/cjsrbc
Aradığınız başka şey var ise yarın malzeme almaya gidebilirim. Yardımcı olmaya çalışırım seve seve