Satılık 1 GB DDR Ram + FX5200 SATILIK
-
Beyler paraya ihtiyacım var lanet olsun ki satacam. Markasını bilmediğim bir ram im var . Yeni ana kart aldım ve üstüne yeni ddr2 ve pci-e ekran kartı aldım.
Şu anda taa ne zamandan beri ekran kartım satılık şimdi üstüne bide ram mimi satıyorum. Ramin fotolarını yollayabilirim isteyenlere.
Alın a.k. FX5200 ümü 25 YTL ye
1 GB DDR Ramimide 70 ytl ye satacam
ikisini alırsanız 90 milyona verecem. Kargosuda benden (eğer ikisinide alırsanız)ayrı ayrı alacaksanız kargolar sizden olur. Daha aşağı teklif vermeyin LÜTFEN. Paraya ihtiyacım var, lanet olsun ya :(
Sanırım fiyatlar uygun olsa gerek.
Antalya'da oturanlara elden teslim edebilirim.
Parayı yatırdıktan sonra 1-2 gün içinde muhtemelen kargoya veririm.
ekran kartını bilen biliyor ramin üstünde PH (çiplerinin sütünde) yazıyor, markalı bişey değil anlayacağınız ama hiç sorun çıkarmadı 1 senedir kullanıyorum ayrıca performansıda gayet iyi.
-
Ram uygun değil, fiyat olarak uçmussun..Tabi paraya ihtiyacın olunca öle göruyo insan:) fx 5200 bit pazarlarında bile satılıyo abi inanırmısın...anladıgım kadarı ile antalyada oturuyosun..... .ne yazikki bnde:D
Satabilecegin yerler önerebilrim..pm atarsan help ypu cnm
-
baba bak başkası görse fahiş fiyata satıyormuşum gibi anlar. 1 gb kingston 95 liraya aldı arkadaş ki ben ikisini aana 65 ytl ye satıyorum rami. gittigidyor da felan 512 ramler 40 liranın üstünde satılıyor. ne yapayım daha 512 ram fiyatınamı satalım insaf. paraya ihtiyacım var uygun değilse size göre ve almayacaksanız mesaj atmayın lütfen sinirimiz bozmayın. Kötüler gibi mesaj atıyorsunuz.
-
fiyatlar uygun gayet aynı şehirde olsak alırdım direk (=
-
kötülemekmi?..
bn sana bulundugun ortamdaki piyasayı söyluyorum....durum bu diyorum..burda kimse sen bunu bu kadara almıssın diye bakmaz ona buna da bakmaz... ve diyorumki sana bunu satabilecegin yerler önerebilrim...diyorum......Sen ne anlıyosun?