Satılık 2. El Kamera

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.Bundan 2 yıl önce almış oldugum kameramı yeni bir model satın almak istedigim için satmak istiyorum.Ürünün garantisi bu nisan ayında bitti.Ürünü sadece abimin düğününde çekim yaptım.Gelelim özelliklerine ;

SAMSUNG DİJİTAL VİDEO KAMERA VPD 171                                                    Kutu İçeriği :

-------------                                                                                                 ------------------

-34x optik zoom                                                                                     -Lityum iyon pil takımı (SB-LSM80)
    -1200x dijital zoom                                                                                 -AC güç adaptörü (AA-E9 TİPİ)
    -800k piksel                                                                                           -Ses/Video kablosu
    -2,7"LCD,140k piksel ekran                                                                     -Uzaktan kumanda
    -Renkli vizor                                                                                           -USB kablosu
    -Uzaktan kumanda                                                                                  -Yazılım CD'si
    -Renkli gece çekim                                                                                  -Lens kapağı
    -Mini DV                                                                                                  -Lens kapağı kayışı
    -Görüntü sabitleme

Resimlerini görmek isteyen arkadaşlara msn yoluyla atabilirim.

Fiyat konusuna gelince :

Aynı ürün gittigidiyorda http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-VP-DC171-VIDEO-KAMERA-34X-ZOOM_W0QQidZZ29587580
    şuan açık arttırma fiyatıyla 202 liraya satılıyor.Ben kameramı migrosdan 350 liraya almıştım.Şimdi 180 liraya bırakıyorum.
    Sorularınızı bekliyorum.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
Toplam Hit: 1356 Toplam Mesaj: 1