Satılık 2. El Macbook Pro
-
Arkadaşlar Selam,
Aşağıda belirttiğim özellikteki MacBook'u satıyorum. Kafamda bir fiyat yok. Tekliflerinize istinaden hem sizin hem benim gönlümün sindiği bir rakama bırakacağım.
MacBook Pro Retina 15 inch Mid 2015 modeli.
İşlemci 2,5GHz 4 Çekirdekli Intel Core i7
Bellek 16GB 1600 MHz DDR3
Ekran Kartı Intel Iris Pro 1536 MB
Ekran Çözünürlüğü 2880 x 1800
HDD 500GB SSD Değil
Pil Döngüsü 1.070Önemli Notlar:
1- Pil Durumu için servis öneriliyor uyarısı veriyor şu anda. Pilinin ömrünün sonlarına yaklaştı herhalde.
2- Ekranın çevresinde lekeler var. Görüntünün olduğu yere gelmiyor, kenarlarda kalıyor ( https://streamable.com/zwwmv9 ).
3- Sadece sağ hoparlör çalışıyor.
4- Kutu yok. Sadece şarj aleti + Laptop + Magic Mouse 1. nesil olarak vereceğim.7/24 Çalışan Raspberry gibi bir şey olarak kullanmayı planlıyordum fakat kullanacak bir alan bulamadım.
Alan arkadaş bilindik ve burada güvenilir kefilleri varsa, laptopu yollarım bakar inceler içine sinerse ödemeyi yapar. Sinmezse geri bana iade eder.
Diğer arkadaşlar için de, parayı alır laptopu yollarım. Beğenmezseniz laptopu geri alır parayı iade ederim. Yada arada iki tarafında güvendiği birine parayı emanet olarak verir öyle ticareti gerçekleştirebiliriz.
Herhangi bir düşüş, darbe vs. almadı. Görselleri aşağıdadır;

edit: harf hataları.
Castaway tarafından 24/Eki/22 15:46 tarihinde düzenlenmiştir -
İyi satışlar alıcı değilim de "Alan arkadaş bilindik ve burada güvenilir kefilleri varsa, laptopu yollarım bakar inceler içine sinerse ödemeyi yapar. Sinmezse geri bana iade eder." şu kısım sıkıntı olabilir ya.
Güven meselesinden değil de kargoda giderken gelirken bişi olursa hanginize patlayacak? :)
MaviGozluDev tarafından 24/Eki/22 17:26 tarihinde düzenlenmiştir -
MaviGozluDev bunu yazdı
İyi satışlar alıcı değilim de "Alan arkadaş bilindik ve burada güvenilir kefilleri varsa, laptopu yollarım bakar inceler içine sinerse ödemeyi yapar. Sinmezse geri bana iade eder." şu kısım sıkıntı olabilir ya.
Güven meselesinden değil de kargo da giderken gelirken bişi olursa hanginize patlayacak? :)Evet hocam, doğru diyorsun. Eğer iş o aşamaya gelirse, alacak arkadaş ile bilahare istişare edelim.