Satılık 2. El Pda HP İpaq 6815

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

beyler elimde bi tane ipaq 6815 var. ve bunu satıp kendime şöyle ucuz yollu bi elektro gitar almayı düşünüyorum. belki üstüne para da koyabilirim. cihazın tek sorunu kaleminin yumuşak yerinin kırık olması. zaten kalemi de hiç kullanmaya gerek kalmıyor. ilk pda olarak bunu kullandım işlemcisi 416 mhz. remi 64 mb olsada yine kaliteli bi alet. pdaya başlayacaklar için önerimdir. içinde wm 6.5in en kral romu var. 1 gb hafıza kartı da var.
    belirttiğim üzere satmamın tek nedeni elektro gitar alacam. yoksa satmam bu aleti. telefon olarak da 5-10 milyona basit bi alet alırım kendime.
    3-4 ay önce 200 liraya almıştım kutusuz vs. sadece şarj aletiyle beraber :/ evet biraz pahalı almışım. şimdi satış fiyatım 135 lira. ilgilenen varsa pm atabilir.

bu da sahibinden.com ilanı.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hahahhaha hoca yanlıs anlama sınırden guluyorum varsa eski konularda bendede aynısı vardır her neyse satamadım burda şçle satamadım ben 250 dedım 240 verdıler :D gitti gidiyordada ilan verdım ama snra gene bende kaldı 1 ay snra bana telefonun zararı 2560 Tl yi gectı inanmazsn 50 TL ye sattım

Yol Güzeldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hoca bana 100 lira teklif ettiler vermedim. 140 liraya koymuştuım get aç alayım dediler yine getle uğraşmak istemediğimden dolayı vermedim.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 708 Toplam Mesaj: 3