Satılık 2.El Nokia 6680 Cep Telefonu @ Lordvader89
-
evveett müridler :D karşınıza bukezde bir Nokia 6680 ile çıkıyorum :D
hemen mevzuya giricem :D
-Telefon çok yakın bir arkdaşımın ve satmak istediğini söyledi...
-Telefonu inceledim çok temiz...satacagı için eski kapağı taktırdım...satıldıgı anda yeni kapağı taktırcam :D
-hafıza kartı var 512'lik
öncelikle telefonu yakından incelemek için;
http://www.nokia.com.tr/A4355299 u video'yu izleyebilirsiniz...
Telefon darbe almadı...
Telefon şarj'a bile kapatılarak koyuldu...

Telefonun bildiğiniz üzere çift kamerası var bir önde bir arkada olmak üzere...dolayısıyla görüntülü konuşmaya olanak sağlıyor...
İŞTE GENEL ÖZELLİKLER
- İki entegre dijital kamera: 1.3 megapiksel ve VGA
- İki yönlü video çağrısı ve gerçek zamanlı yüz yüze görüşme
- Video paylaşım kabiliyeti
- Yüksek çözünürlüklü 262,144 renkli ekran
- Kaliteli resim ve görüntü çekimi
- Nokia XpressPrint baskı çözümü: PictBridge, Bluetooth kablosuz teknolojisi, MultiMediaCard (MMC)
- Geniş bantlı hızlı tarama için hızlı WCDMA ve EDGE bağlantıları, ayrıca küresel dolaşım kabiliyetine sahip tri-band GSM telefonu
- Otomatik yükleme indirme, resim gönderme ve belge görüntüleme özellikleriyle rahat e-posta erişimi.
- Takvim, telefon rehberi ve diğer kişisel bilgi yönetimi özellikleri, ayrıca veri baskısı
- Stereo sesli müzik çalar
* MULTİMEDYA ÖZELLİKLERİ
- Multimedya dosyalarını yükleme ve oynatma (video ve müzik)
- Uyumlu medya portallarından medya dosyalarını aktarma
- Yüklenen, aktarılan veya kaydedilen videoklipleri daha geniş ekranda görüntülemek için telefon üzerinde tam ekran video tekrar oynatımı
- Oynatılan formatlar (şifre çözümü): .3gp ve .mp4 dosya formatları, MPEG-4 video, H.263 video ve AMR audio, RealMedia (Real Video ve Real Audio), MP3, ve AAC
*GÜÇ YÖNETİMİ
Batarya Konuşma süresi Bekleme süresi Şarj Batarya 900mAh BL-5C 2.2-3.3 saate kadar (WCDMA)
3-6 saate kadar (GSM)6-11 güne kadar ACP-12/LCH-12: 1saat 15dk 
Telefon kutusunda verilecek...
Cihaz istanbul'da ve istanbul içi satılması planlanıyor...fakat kargoyu çekerim fiyatı ödemede garanti ederim diyen olursa ve güvenilir bir mürid'se seve seve şehirdışına gönderirim..

Telefonla ilgilenenler ;
MSN'im olanlar msn'den..
olmayanlar pm'den msj atarlarsa sevinirim...
fiyatıda ona göre konuşuruz...
şimdi cevap vermesemde sürekli online oldugumdan yarın mutlaka cevap veririm...
dipnot:Elime yakın zamanda SAMSUNG D900 silver geçecek...ilgilenen arkdaşlar olursa beni bulsun...
-
kardeş bi fiyat belirtki en azından en aşşa bu olur de
-
Yakın arkadaşının mı :)