Satılık 30K Twitter
-
Merhabalar, twitter adresim 30klıktır her heçen gün 1kya yakın artıyor
organik hesaptır almadan önce söylediğiniz bişeyi paylaşabilirim kaç rt fav alıyor diye bakabilirsiniz...
LİNK: twitter.com/ayrildikyala
Fiyat: 350 TLdir -
Takipçilerinin hepsi vasıfsız, baba parası yiyen, 16-17 yaş ortalamalı, analitik düşünceden yoksun ergen şürekası.
Bu kadar takipçi sayısı olan hesap arıyordum ama bu ölü yatırım olur. -
rajooonn bunu yazdı
Takipçilerinin hepsi vasıfsız, baba parası yiyen, 16-17 yaş ortalamalı, analitik düşünceden yoksun ergen şürekası.
Bu kadar takipçi sayısı olan hesap arıyordum ama bu ölü yatırım olur.Neresi ölü yatırım kardeşim ? hile falan kullanılmadı sadece karşılıklı takip hesabı bu
-
rajooonn bunu yazdı
Bu kadar takipçi sayısı olan hesap arıyordum ama bu ölü yatırım olur.usta takipçilerle birleşip atomu falan mı parçalıcaktın :D cidden merak ettim.
-
nurulmac11 bunu yazdırajooonn bunu yazdı
Bu kadar takipçi sayısı olan hesap arıyordum ama bu ölü yatırım olur.usta takipçilerle birleşip atomu falan mı parçalıcaktın :D cidden merak ettim.
afsadasd. Aynen hocam ne bekliyordun.
-
Konu Günceldir...