folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satilik Agile Les Paul Elektro Gitar



Satilik Agile Les Paul Elektro Gitar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mart/2009
    Erkek

    Fiyat: 650 TL


    Agile Les Paul modelleri Gibson Les Paul'a en yakin alternatiflerden sayilmaktadir, ne yazik ki Turkiye'de satilan bir marka degil, ben kendisini bizzat ABD'den almistim. Burada arayip da bulamayanlar kacirmasin! Daha once duymadiysaniz yabanci forumlarda hakkindaki yorumlari arastirinca goreceksiniz ki Epiphone ile sik sik kiyaslanir ve denk modellerde genellikle Agile daha iyi bulunur.

    Cok guclu bir gitardir, goruntusunden beklediginiz agirligi verir. 2008 sonlarinda aldim, hem sahne hem kayit icin kullandim ve tamamen memnun ayriliyorum. Tonlarinin doygunlugundan dolayi bir cok tarzda iyi sonuc verir, zaten blues, metal ve benzer tarzlar, ozellikle de hardcore, metalcore vs icin idealdir. Govdesinin ozel yapisi nedeniyle inanilmaz uzunlukta sustain verir. Tonlari tok ve agirdir, zaten sekline bisey demicem, siz de benim gibi les paul hayrani iseniz bir gitariste ne kadar yakistiginin farkindasinizdir :)

    Klavyesi fazlasiyla rahat ve hizli calmaya cok uygundur . Teknik olarak hicbir problemi bulunmamaktadir. Sifirindan tek farki bi kosesinde cok kucuk bi yarasi var, onu da ozel olarak cektim zaten videoda bakabilirsiniz pek gorunen bisey degil. Onun disinda ilk aldigimdaki kadar parlak, temizlendigi muddetce de her daim yeni gibi duran orijinal bir yuzeye sahip, ki eskiyenleri de ayri guzel gorunuyor bence, tonlarinin olgunlasmasi da cabasi. Bu yuzden eskidikce deger kaybetmeyen hatta artabilen gitarlar bunlar, sonra satmayi dusunurseniz. Ayrica bu gitar modifiyeye pek musaittir, ben hic bir degisiklik yapmadim aldigim gibi hala, ama yuksek kalite aparatlar ile Gibson ile yarisan canavarlar yaratabilirsiniz.

    Sap ayari, entonasyon ayari, manyetikler ve tel yuksekligi vs. ne kadar detayi varsa en ideal sekilde ayarlanmis ve sifir tel takilmis durumda alicisini beklemekte..


    Teknik detaylar icin:

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-agile-al-2000-les-paul-elektro-gitar-55957892/detay/

Toplam Hit: 1648 Toplam Mesaj: 1