folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Satilik Anakart Bozuk İphone 4 32 GB Siyah

Satilik Anakart Bozuk İphone 4 32 GB Siyah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Muritler anakarti bozuk olan sahibinden.com da get ile 500 liraya koymus bulunmaktayim. Cihazin anakarti catlak onun disinda problem yok servise baktirdim.iyi aksamlar. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-arizali-iphone-4-32-gb-siyah-75902404/detay/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek

hocam anakart tamiri ne kadar tutar ?

Bauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

en az 500

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Hocam faturalımı yoksa yurtdışımı.

yurtdışı ise kayıtlımı.

Sorularımı cevaplarsan düşünebilirim almayı.

edit: anakart nasıl çatladı bide o aklıma takıldı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

arkadaşlar. bordu çatlak cihazın kayıtlı olmasının bi faydası olacağını sanmam. kullanıcı hatası olduğu için garantili dahi olsa eşek yüküyle para isterler serviste.

apple servislerinde tamir yok direk değişim olur. ayrıca board arızalı cihazlara bu akdar para vermeyi düşünüyorsanız. yığarım buraya bi araba cihaz. :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar. bordu çatlak cihazın kayıtlı olmasının bi faydası olacağını sanmam. kullanıcı hatası olduğu için garantili dahi olsa eşek yüküyle para isterler serviste.

apple servislerinde tamir yok direk değişim olur. ayrıca board arızalı cihazlara bu akdar para vermeyi düşünüyorsanız. yığarım buraya bi araba cihaz. :)

Kardeşim bizimde bi bildiğimiz var elbet fiyat olarak 500 vermem zaten, 500 vereceğime gider 100 daha koyar optimus black yada atrix alırım

board ucuz bişi değil alıp takmak mesele değil şimdi elimdeki iphone 2g için ekran aldım gelince onu takıp satıcam sonra bunu yada benzeri bi teli alıp tamir edip kullanırım/satarım belli olmaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Abi 5 ay once servise verdim adam 1 lira civari hatta daha fazla tutabilir deyince ben o kadar parayi tekrar veremem o yuzdeb satacam.alan kisi belki tamir belki yedek parca olarak kullanabilir. Faturali fakat bunun bir onemi yok
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

RebelliouS_SouL bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:

Kardeşim bizimde bi bildiğimiz var elbet fiyat olarak 500 vermem zaten, 500 vereceğime gider 100 daha koyar optimus black yada atrix alırım

board ucuz bişi değil alıp takmak mesele değil şimdi elimdeki iphone 2g için ekran aldım gelince onu takıp satıcam sonra bunu yada benzeri bi teli alıp tamir edip kullanırım/satarım belli olmaz.

dostum yanlış anlamada da ekran değiştirmeye benzemez çatlak board ... Çatlak demek o boardın atılması demek çok büyük ihtimalle... ve anakart değişimi demek telefonla nerdeyse aynı fiyat demek. Tabi şöyle bişey var. İki sene sonra garantisi bitmeye yakın götürürsün ellerinde board yoktur. Bilmem kaç sene tamir ve yedek parça zorunluluğu var. Ellerinde olmadığı için 4s vermek zornda kalırlar :D

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 6312 Toplam Mesaj: 8