Satılık Android Uygulamaları
-
Merhaba üstadlar, daha öncesindende konusunu açmış olduğum 2 adet android uygulamamı satmaya karar verdim. neden diye sorarsanız aslında bunun 2 nedeni var.
1.si Google admob un yaptığı anlamsız kısıtlama olayı(daha önce açıklamıştım. google adsense üzerinden reklam çıkınca uygulamaya reklam kısıtı atıyor. reklamı kapatınca kısıtı kaldırıyor) neyse
2.side son zamanlarda geliştirdiğim bir proje. (bu projeyide önümüzdeki hafta kullanıma sunacağım).
Satış nasıl olacak. projenin tüm kodlarını ve görsel tasarımlarının hepsini alan kişeye vereceğim. eğer alan kişinin mobil uygulama konusunda bilgisi yok ise onun adına uygulamanın ismini proje kodlarını panelini vb şeylerini değiştirip. hepsini google play hesabına yükleyip aktif edeceğim. anahtar teslim kısacası.
Ne kazandım diye soracaklar var ise ilk ay yaklaşık 98 tl admob geliri elde ettim ve 2 tanede abonelik(20tl) elde ettim toplamda sadece sağa sola paylaşarak bunlar oldu zaten ne olduysa ikinci ayda oldu admob reklamı çıktım ve hesabım kısıtlandı. bende uğraşmak istemedim açıkcası. (bu arada bendede hata vardı tamamen google playe bok atmayalım. testdevice kodunu eklemeyi unutmuşum bi versionunda o yüzden ilk cezayı kendim aldım :D )
1. Uygulama Hey!
2. Uygulama OneCoffee
http://onecoffee.spaceandtab.com/
Fiyat konusuna gelince isteyen pm yolu ile isteyen konu altına biçtiği değeri yazabilir. almak isteyen teklif verebilir ben bir alt limit vb vermeyeceğim. anlaşırsak aldım verdim yaparız.
Son olarak alan arkadaş eğer izin verirse projenin kendi hesabımda olan versionunun adını değiştirip referans olarak kullanmak isterim. ama derseki kaldır yapcak bişi yok :)
tbt dışı arkadaşlar için: furkiak@gmail.com
-
Güzel uygulamalara benziyor sağlam reklam yapılırsa özellikle hey için tutabilme olasılığı yüksek olan bir proje gibime geldi Henüz onecoffeyi incelemedim onuda inceleyip tekrar yazarım.