Satılık AOC İ2369v 23" Monitör
-
Monitör 6 ay önce satın alınıp sanırım toplamda 15-20 kez her kullanımında da 6-7 saat kullanılmıştır. Monitörün özelliklerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Fotoğrafları aşağıdadır ölü piksel, dalgalanma v.b. ve kozmetik olarak en küçük sıkıntısı yoktur. Kutu ve fatura nerede bilmiyorum (Eskişehir Mediamrkt' ten almıştım) istenilen şehire uygunca paketlenip kargo alıcıya ait olmak şartı ile gönderirim. Yanında power kablosu ve DVI kablosu gönderilecektir.
Fiyat 299,90 TL (neredeyse hiç kullanılmamış bu ürün için fiyat gayet makul indirim ne yazık ki yok)
Daha RAM, Harici Disk, Ekran Kartı falan gibi ürünleri de kısa süre içinde satışa çıkaracağım workstationa transfer ettim kendimi workstationa kadar da 2 notebookumu kullanıyordum o yüzden masaüstüne hiç gerek kalmadı. Evde kaldıracak yerde olmadığından satışa çıkardım.
PM yada Skype (sercanozcobanlar) ile iletişime geçebilirsiniz.

-
kasa içinde satışa çıkaracaklarınız neler acaba ?
bilgisayar toplayacağım şu sıralar işime yarayacak bileşenler var ise sizden almak daha uyguna gelecek
-
hayırlı satışlar sercan bu aralar görünmüyosun angaradamısın hala forex muhabbetine?
-
Hocam sen eskişehirdemisin?
-
Hocam özel mesaj atarken sorun yaşıyorum. Hangi şehirdesin acaba?
-
@bayarbatuhan çok bişey kalmadı aslında 12 yada 16 gb ram, kasa, ekran kartı, 3-4 adet 1-2 TB'lik 3.5" Harddiskler falan falan akşama bakıp onlarında konusunu açarım.
@ArduouS kardeşim aynen forex işleri için Eskişehirdeyim Ankara olayını hemen bitirdik kardeşim Eskişehir' e geldik. Bekliyorum her zaman.
@ZaZu Evet Eskişehir.
@mustafa_unax Eskişehirdeyim skype üzerinden de iletişime geçebilirsin.
ZaZu ile anlaştık akşama eve gelip alacak.
Akşama diğer ürünler ile de alakalı konumu açarım.
-
sRcN bunu yazdı
@bayarbatuhan çok bişey kalmadı aslında 12 yada 16 gb ram, kasa, ekran kartı, 3-4 adet 1-2 TB'lik 3.5" Harddiskler falan falan akşama bakıp onlarında konusunu açarım.
@ArduouS kardeşim aynen forex işleri için Eskişehirdeyim Ankara olayını hemen bitirdik kardeşim Eskişehir' e geldik. Bekliyorum her zaman.
@ZaZu Evet Eskişehir.
@mustafa_unax Eskişehirdeyim skype üzerinden de iletişime geçebilirsin.
ZaZu ile anlaştık akşama eve gelip alacak.
Akşama diğer ürünler ile de alakalı konumu açarım.
Hayırlı olsun. akşam ram ve ekran kartına da bakayım :D