Satılık ASUS G53SW
-
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce vatandan asus g53sw marka gaming laptopu 3500 liradan aldım.Laptoptan memnunum fakat hergün okula gidip gelirken metrobüste malum oturamadığmdan sürekli sırtımda taşımak zorundayım.Ağırlığı 3.9kilo ve taşıması gerçekten sıkıntı oluyor.Alette kesinlikle hiç bir problem yoktur.(Eğer istedğim fiyat çıkarsa satıp yerine biraz daha portable bi cihaz düşünüyorum.)Özellikler:
Intel Core i7 2630QM 2GHZ İşlemci
İşlemci 6MB L2 Cache Belleğe(Ön bellek) Sahip
8GB DDR3 RAM 1333MHz
1.5GB Nvidia Geforce GTX 460M Ekran Kartı
1TB 7200RPM Harddisk
15.6" Ekran
1366 x 768 Ekran Çözünürlüğü
BlueRay Okuyucu/DVD Dual Yazıcı (optik Sürücü)
Wireless 802.11b/g/n Kablosuz İletişim
Bluetooth
HDMI Çıkışı
E-sata
3 Adet USB 2.0 Portu ve bir adet USB 3.0 Port
Dahili Webcam ve 3D kızılötesi bağlantı gözü
8-in-1 Kart Okuyucu (SD, MMC,MS,XD,MS PRO...)
8 Hücreli Pil
Windows7 Home Premium İşletim Sistemiİşletim gücü açısından şüphesiz en kaliteli laptoplardan..
Düşündüğüm fiyat 3300 lira(fiyat son).İstanbul içi olursa elden teslim yapılır.
NOT:Bu bilgisayarı alması gereken tek insan tipi oyun tutkunlarıdır.Oyun tutkunu değilseniz önermem...
Ha bide aleti alırken bana 3d falan demişlerdi.Ben pek takmadım dandik bi şeydir falan diye ama bi kaç oyun oynayınca 3d kalitesinin mükemmel şekilde işlediğini gördüm.Film ve oyunlarda hakikaten o zevki tadıyorsunuz..
-
3kya düşür bence goldda
3.758,50 milyonlarca aya da taksite bölüyorlar :) -
Yazmayı unutmuşum yanında 3d gözlüğü ve şarj kabosu (2 adet gözlük burunluğu) ve şarj aleti,çantası(bildiğiniz sırt çantası),kutusu ve garanti belgesi falan filan da verilecek...
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------3kya düşür bence goldda
3.758,50 milyonlarca aya da taksite bölüyorlar :)
-----------------------------1 ayda 500 lira zarar etmek fena koyar bana ki alet dediğim gibi sıfır sayılır.Zaten istedğim gibi bir fiyat çıkmazsa satmam hafif uygun 2.el bi laptop(ya da netbook) alırım okul hayatıma öyle devam ederim..
-
Tam istediğim mükemmel b, laptop fakat 2000 TL den başka bütçe yok.
Allah sahibine bağışlasın.