Satılık Asus K53SV İ5-GT540M

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hem para ihtiyacı hemde daha üst bir makineye geçtiğimden dolayı elimde fazlalık olan notebooku satıyorum .

Ürünü sahibindene 780e DH'ye pazarlıksız 720ye koydum. TBT için bişeyler yaparız iki güne okutmazsam kenara atıcam makineyi :)

Piyasası olan elektronik ürünlerlede takas olur bu arada

İlanda yazan soruna gelirsek nedendir bilinmez bir süre basmadı asdf sırasındaki birkaç tuş. Pcyi temizledikten sonra oldu ama sebebini bilmiyorum. Şu anda hiçbir sorunu yok 1.5 2 haftadır bir kere bile basmamazlık yapmadı. Bende kurcalamadım açıkcası.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-satilik-asus-k53sv-i5-nvidia-gt540m-ekran-karti-187315141/detay/

İlan bu. Makine temizdir. Kendi kullandığım makineydi. Garanti filan yok doğal olarak.

BF3 - LoL - Hearthstone - Guild Wars 2 - Aion vs . oynadım rahatlıkla makinede. Sorun çıkarmadı çok şükür .

Karabükte elden teslim diğer illere referans bulurum yada bir şekilde hallederiz. 

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

aynı laptopu kullanıyorum ben de şu an, 3 sene oldu alalı bir sorunum yok, ayrıca kasası felan aliminyum baya sağlam birşey, belirtmek istedim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

en son kac olur kastamonudayım ?

bide HDD yı hıc sıfırladın mı recover bolumu duruyormu ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

en son kac olur kastamonudayım ?

bide HDD yı hıc sıfırladın mı recover bolumu duruyormu ?

Recover bölümü duruyor bildiğim kadarıyla hocam ılk aldıgımda recovery yapmıstım ardından wın 8 kurdum sonra wın7 ultımate fılan ama sılmemısımdır. Mesaj atıyorum

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

aynı laptoptan bende de var kullanıyorum baya iyi ssd takınca uçabiliyor kendileri. Bir de ram upgrade'i denerseniz max 8 gb yapabiliyorsunuz haberiniz olsun 4 x 4 yapıp 8 kullanabilirsiniz onun dışında ekran kartını 5-6 ayda bir temizleyin baya bir toz çıkıyor içinden alacak kişiye hayırlı olsun :)

Toplam Hit: 1013 Toplam Mesaj: 5