Satılık Asus Laptop Ve Ultrabook

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Cihazlar portekiz fnac'dan alınma. yurtdışı olduğu için garantileri bitmiş. benim değil bir tanıdığın. kullanmadığı için satmayı düşünüyor. garantileri bitmiş;  detay vermek gerekirse;

ultrabook: şu cihaz:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ux21e-kx004v-asus-ultrabook-asus-en-ucuz-fiyatlari,32548.html

laptop: şu cihaz. detaylarını sitede görebilirsiniz.

http://www.fnac.pt/Asus-N53JQ-SX145V-Computador-Portatil-Computador-Portatil/a326411#ficheDt

ikisi de çok temiz. ve çok az kullanıldı. kullanan kişi 65 yaşında tek yaptığı arada bir makale okumaktı ve ipad aldığından elini sürmedi cihazlara. yani 1 yıldır yatıyor. inanın bana cihazlar çok temiz. benim laptop ve ipad olduğu için almıyorum.  

ultrabook'u 450 euro'ya.(1.275 lira)

laptop'u da 450 euro'ya bırakıyor. (1.275 lira)

not1 : müşteri çıkarsa önümüzdeki haftalarda cihazları istanbul'a getireceğim. dileyen elden teslim alabilir. takas düşünülmüyor.

not2: fiyat hakkında da yorum yaparsanız sevinirim. fiyatı ben belirledim. siz olsaydanız ne kadar isterdiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İlk önce hayırlı satışlar sonra şunu sorayım,euro olarakmı satacaksın yoksa Türk Lirası olarakmı satacaksın ?

Şunun için soruyorum,eğer  Türk Lirası olarak satacaksan sorun yok ama euro olarak satacaksan,euro şu anda 2.83 TL ama yarın öbür gün belli olmaz zırt diye 3.5 TL olursa ne olacak ?

:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

benden ücreti euro olarak istedi. baz aldığım kur euro olucak maalesef.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hayirli satislardostumda o laptopda o ekran kartini takmayi cok dusundulermi merak ettim 415m nedir ak 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Çok istiyormus arkadaşın verdiğin linkler zaten Türkiye den yurtdışında ki linkini verde orada ne kadarmış fiyati bakalim bi

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hayılı satışla.

baltalamış gibi olmayayım ama fiyatla çok.

öneğin kendin vemişsiz ultabook un linkini. t 2 sene gaantili cihaz, 1900 lia, sen gaantisi olmayan, ispanyol klavyeli cihaza 1275 yazmışsın. o fiyata gide sıfıını alıım daha iyi hocam.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 651 Toplam Mesaj: 6