Satılık ATI Radeon™ HD 5850 Graphics
-
Oyun için vs kullanmadım. Anakartta onboard olmadığı için idarelik kullanıyordum. Boşa çıktığı için satmaya karar verdim.
Tbt fiyat: 200 Tl

-
AyTurk bunu yazdı
Oyun için vs kullanmadım. Anakartta onboard olmadığı için idarelik kullanıyordum. Boşa çıktığı için satmaya karar verdim.
Hocam tbt fiyatı yazdığın için cevap vermek istedim.
Geçtiğimiz hafta hd6870'i dh üzerinden 150 tlye sattım.
Aynı kart letgoda 100 tlye ilana verilmişti.Hd 5850 için tbt fiyatı biraz yüksek gibi..
Hayırlı satışlar...
efsane_212 tarafından 03/May/17 19:58 tarihinde düzenlenmiştir -
efsane_212 bunu yazdıAyTurk bunu yazdı
Hocam tbt fiyatı yazdığın için cevap vermek istedim.
Geçtiğimiz hafta hd6870'i dh üzerinden 150 tlye sattım.
Aynı kart letgoda 100 tlye ilana verilmişti.Hd 5850 için tbt fiyatı biraz yüksek gibi..
Hayırlı satışlar...Sağol hocam ama aldığım fiyat altında ve kart durumuda iyi
-
7-8 sene önce piyasaya çıktı sanırım zamanın sağlam kartlarındandı
-
Cesnist bunu yazdı
7-8 sene önce piyasaya çıktı sanırım zamanın sağlam kartlarındandı
Aynen hocam hala iş görüyor ama fan sesi biraz gıcık etti beni :)
-
ben 6970 i ki bilenler bilir dehşet kart olduğunu. Tahribattan birine 150 liraya sattım. 5850 ye 200 tl istemek hocma kusura bakma yanlış biraz.
-
VEXTA bunu yazdı
ben 6970 i ki bilenler bilir dehşet kart olduğunu. Tahribattan birine 150 liraya sattım. 5850 ye 200 tl istemek hocma kusura bakma yanlış biraz.
Uygun gören işine yarayan alır hocam ne diyim şimdi sen o kartı 150 ye satmıssın aman tanrım benim daha uyguna koymam lazım . Diye düşünmemi beklemiyorsundur sanırım. Yanlışa da gelirsek göreceli bir anlayış.
-
100 tl'den güncel tbt için ihtiyaç var.